Do nového roku i nový domek Design

Spolu s novým rokem vám na Živě přinášíme i jeden nový domek, pojmenovaný vzhledem ke svému obsahu poměrně širokosáhle Design.
Spolu s novým rokem vám na Živě přinášíme i jeden nový domek, pojmenovaný vzhledem ke svému obsahu poměrně širokosáhle Design. Od dnešního dne zde najdou svoje denní zpravodajství všichni, kterým je blízká oblast počítačového navrhování, CA technologií a vizualizací.

Domek Design bude už podle svého názvu zaměřen na všechny oblasti, spojené s dnes už poměrně rozsáhlým podtitulem CAD. Tato dříve postupně jednoznačná disciplína počítačového světa začíná v posledních letech až nebývale rychle košatět a vytvářet prakticky samostatné podobory zaměřené na architekturu, strojařinu, GISy, vizualizace a celou řadu dalších skupin.

V našem novém domku se budeme snažit co nejpodrobněji mapovat všechny oblasti, které do toho oboru spadají a přinášet pokud možno co nejčerstvější informace z oboru. Postupem času by se zde měla objevit i část věnovaná tipům a trikům, možnost přístupu k souborům se zajímavými utilitkami a celá řada dalších vylepšení.

Design, respektive obory zaměřené na počítačovou podporu navrhování, dnes prožívají svou renesanci, která by podle mnoha znaků měla nejen přetrvat, ale ještě se dále rozšiřovat. Na stránkách Živě byste tak měli nacházet nejen informace pro úzkou skupinu zájemců, ale i zprávy, které mohou být zajímavé prakticky pro všechny z nás.

Diskuze (2) Další článek: Ušetřili jsme lidské síly

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,