Dnes začíná CeBIT 2006

Březen je každoročně měsícem internetu, ale také měsícem, kdy se zraky počítačových fandů upínají k německému městu Hannover. Tam se totiž koná veletrh CeBIT, jedna z největších počítačových výstav svého druhu na světě.

Pokud brněnský Invex v posledních letech příliš neroste, o CeBITu to neplatí. I ten si zažil své slabší ročníky, ale loňský rok naznačil, že výstava nabrala druhý dech a že podobná setkání mají i v době internetu svůj smysl (to si ostatně myslíme i o Invexu). Význam podobných výstav v posledních letech dokazuje i americký Consumer Electronic Show, kde jsou každoročně představeny desítky zajímavých novinek.

Nějaké novinky se chystají i na letošní CeBIT, pokud budete mít do Hannoveru cestu, určitě se zastavte. Pokud cestu neplánujete, můžete své rozhodnutí změnit až do 15. března, kdy veletrh končí.

Pro všechny ostatní je tu náš zpravodajský blog na adrese http://cebit.zive.cz/, kde naleznete krátké zprávy z výstaviště, tiskovek, představení novinek a českých firem, naše dojmy, spoustu fotek včetně fotek hostesek!

Diskuze (6) Další článek: Intel ukazuje svojí sílu! První testy Intel Conroe zveřejněny

Témata článku: , , ,