Díky technologii HP Instant-On dokáže tiskárna rychle reagovat

Představte si, že se vaše tiskárna přepne z úsporného režimu do aktivního stavu bez čekání. Svou práci budete mít vytištěnou ještě dříve, než by obyčejná tiskárna začala tisknout první stránku. Stačí jen zmáčknout tlačítko...

Akce a reakce technologie HP Instant-On

Podnikání v dnešní době vyžaduje rychlou reakci. A totéž by mělo platit i pro vaše tiskárny.

Skutečná doba tisku, kterou potřebuje tiskárna pro vytištění dokumentu, je závislá jak na počtu vytištěných stránek za minutu, tak i na vytištění první stránky. Čím rychleji dokáže tiskárna reagovat na danou úlohu a aktivní tisk zahájí, tím méně času bude potřebovat pro celkový tisk. Současné výzkumy na tento fakt poukazují čím dál více. Konkrétním příkladem je průměrná tisková úloha, která vyžaduje tisk tří až pěti stránek. Doba, kterou tiskárna vyžaduje pro přepnutí z úsporného režimu do aktivního stavu tisku, je v tomto případě nejdůležitějším faktorem. Na ní je totiž závislý celkový čas, který tiskárna pro svou práci vyžaduje. Tedy odesláním tiskové úlohy až po vyzvednutí výtisků z tiskárny. Jakékoli ztráty času tisku a prodlužování tiskových úloh totiž představují pomalejší reakci a pružnost při vaší práci.

Efektivnější podnikání s technologií Instant-On

Čas, který si žádá vaše práce pro svou realizaci, je důležitým ukazetelem pro celkový objem financí, které na své podnikání vynaložíte. Technologie Instant-On nevyžaduje konfiguraci tiskárny do stále pohotovostního režimu. Díky ní dokáže tiskárna zpracovávat tiskové úlohy mnohem rychleji a bez dalších nákladů. Žádné firmy nechtějí utrácet další peníze, ani spotřebovávat více elektřiny. Přechod z úsporného režimu pro aktivní stav tisku však tyto rizika, bez využití technologie HP Instant-On, vyžaduje. Proces zahájení tisku první stránky tak představuje vždy vyšší výdaje než samotný tisk jedné stránky. Díky technologii HP Instant-On však tyto prodlevy eliminujete a navíc získáváte i více prostoru pro samotnou realizaci své práce. Zahájení tisku první stránky tak představuje jednak úspory energie, tedy i menší výdaje na její spotřebu, tak i šetrnější dopad na životní prostředí.

Porovnání průměrných časů tisku na www.hp.cz/instant-on

Diskuze (11) Další článek: Ke stažení: komplexní digitální studio GoldWave

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,