Windows 10 | Bulvár a vtípky | Windows 7

Dickman chce 6 miliard dolarů. Na jeho notebooku se nezdařil upgrade na Desítky

Frank Dickman z Albuquerque v Novém Mexiku si v minulosti koupil notebook Asus X54L s OEM licencí Windows 7 a později přešel na Windows 10. Upgrade na nový systém však nedopadl dobře.

Takové věci se bohužel občas stávají, o Dickmanovi však přesto napsala velká technologická média, protože namísto toho, aby skrze podporu Asusu získal Windows 7 zpět (nebo si je stáhl a nainstaloval ručně), zažaloval Microsoft a jeho šéfa Satyu Nadellu.

Dickman je typický příklad soudního trolla – tentokrát v podobě fyzické osoby a nikoliv právnické, který ke všemu patřičný dokument vyplnil špatně (schválně?), a tak se jím nyní baví část internetu.

d17d5d15-d5cc-4bb4-9319-8533f80617ba
„Nefunguje mi upgrade na Windows 10. Žádám odškodnění 6 000 000 000 USD (šest set milionů dolarů),“ píše Frank Dickman z Nového Mexika

Dickman totiž údajnou újmu ocenil na 600 milionů dolarů (!), jenže v dokumentu napsal o nulu více, a tak nyní žaluje Microsoft o rovných šest miliard dolarů (PDF) za to, že mu redmondská podpora nechce nainstalovat na počítač zpět Windows 7. Mimochodem, Dickman nevyužil podporu Asusu, protože ji prý nedůvěřuje.

Tušíme, že v tomto případě soud smete celou kauzu ze stolu.

Diskuze (35) Další článek: Umělá inteligence dokáže detekovat mnohem víc zemětřesení než tradiční metody

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,