Data dostupná po celém světě

Diskuze čtenářů k článku

Adrique  |  11. 09. 2006 16:00

Ja som velmi spokojny s fotki.com. U free verzie je max. kapacita 50 MB, z toho mam obsadenych 50,5 MB , na druhu stranu nie je limit na velkost fotky. Daju sa tam dat aj filmy, spolu s uctom je aj e-mail a zopar dalsich sluzieb. Je mozne vytvorit si lubovolny pocet uctov, ale potom je to dost nepohodlne a neprehladne. Prave hodlam urobit upgrade svojho uctu na Premium a tam uz je neobmedzena kapacita, ftp upload par inych vychytavok.
Ale najprv vyskusam ten www.foto-album.cz, o tom som este nepocul...diky za tip!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
stafer, stafer  |  10. 09. 2006 11:33

Asi dva tyzdne dozadu, som hladal ftp server na video zo splavu. Chcel som to uploadnut pricom stianut si to malo aspon 30 ludi. Kym som nieco suce nasiel, tak to bol horor, vzdy tam bol nejaky hacik, vzdy niekde nieco bolo treba doplatit alebo nieco nefungovalo.
spominany yousendit.com mal tusim obmedzenie 100MB a potom dalej bolo treba kupit lepsi ucet a sendthisfile.com bol tusim obmedzeny na tri stiahnutia suboru.
Nakoniec som skoncil na spread-it.com, tam neboli ziadne podobne obmedzenia, upload bol pomalsi ako ostatne (vzhladom na rychlost mojho uploadu ho vyuzivalo naplno 256kbps) a download bol rovnako obmedzeny na 30-40KB/s, ale to sa pri 350MB filme da prekusnut, jedine co som si nevsimol este pred uploadom bolo to, ze je to obmedzene na 14 dni, normalne to myslim staci, ale v mojom pripade asi budem musiet zase na 4 hodinky pustit upload

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor