Další akvizice, tentokrát firmy CAdis

Tento týden došlo k další velmi zajímavé akvizici. Společnost MechSoft.com, Inc. se sídlem v Austinu (Texas) oznámila zahájení své činnosti.
Tento týden došlo k další velmi zajímavé akvizici. Jak uvádí tisková zpráva společnosti CAdis a.s. z 11. ledna 2000, společnost MechSoft.com, Inc. se sídlem v Austinu (Texas) oznámila zahájení své činnosti. MechSoft.com se stává celosvětovou centrálou pro strojírenské CAD aplikace MechSoft-PROFI. Součástí investice je akvizice společnosti CAdis a.s., vývojáře aplikací MechSoft-PROFI.

Chceme i v budoucnu poskytovat nové technologie, které významně podporují optimalizaci designu a zkracují dobu vývoje výrobku,” řekl Steve Vidal, prezident MechSoft.com. "Dáváme konstruktérům k dispozici nástroje, které potřebují k rychlému a snadnému zvýšení produktivity, a tím jim poskytujeme významnou přidanou hodnotu."

Zájem investorů potvrzuje kvalitu a inovativnost našich řešení,“ řekl Otta Matoušek, ředitel CAdis a.s. „Vznik MechSoft.com je významným mezníkem v historii CAdisu. S podporou investorů a profesionálního týmu v USA dojde k výraznému posílení našich celosvětových pozic na trhu strojírenského CAD softwaru.

Živě komentuje: Založení společnosti MechSoft.com bylo iniciováno skupinou významných amerických soukromých investorů. Vývoj řešení MechSoft produktů na světové úrovni bude i nadále zajišťován společností CAdis a.s., které se tak výrazně otevírají dveře na cizí trhy, především do USA. Prodej na americkém kontinentu bude zajišťován z kanceláří v Austinu. Evropská prodejní kancelář v Praze bude podporovat Evropu, Japonsko a další oblasti. Aplikace MechSoft-PROFI jsou celosvětově k dispozici pro CAD systémy firem Autodesk (AutoCAD LT 98 a LT 2000, AutoCAD R14 a 2000, Mechanical Desktop 3.0 a 4.0), SolidWorks (SolidWorks 99) a Unigraphics Solutions (SolidEdge V7 a Unigraphics V15). Aplikace MechSoft-PROFI podstatně rozšiřují funkčnost a zvyšují výkon CAD systému, a pokrývají potřeby strojírenských designérů a konstruktérů ve velmi širokém spektru. V současnosti jsou všechny poskytovány v českém jazyce a v mezinárodní anglické verzi, některé ve verzi německé a japonské.

Váš názor Další článek: Sonique: Opravdu hezký přehrávač "empétrojek"

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,




Aktuální číslo časopisu Computer

Jak používat VR k práci

Megatest 18 levných monitorů

Test lokátorů s Bluetooth

Průvodce nákupem RAM