USA | Hry | Flight Simulator

Další aktualizace MS Flight Simulatoru přináší detailněji zpracované Spojené státy

Nejnovější Microsoft Flight Simulator se od svého vydání těší velké přízni ze strany fandů simulátorového létání i herních recenzentů. Vývojáři však neusínají na vavřínech relativně snadno získaného úspěchu a nadále pokračují ve vylepšování tohoto titulu. Zatím poslední aktualizace přináší detailněji zpracované Spojené státy.

Update, označovaný jako World Update II: U.S., je k dispozici zdarma. Přináší hráčům z celého světa spoustu nového obsahu, včetně 48 podrobně zpracovaných památek, staveb, objektů a dalších bodů zájmu typických pro Spojené státy americké.

Aktualizace MSFS

Vedle detailní grafiky bezmála padesáti bodů zájmu se hráči mohou těšit také na zásadní vylepšení čtyř letišť. Ručního zpracování se dočkala letiště Dallas/Fort Worth International Airport (DFW/KDFW), Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport (ATL/KATL), Friday Harbor Airport (FHR/KFHR) a New York Stewart International Airport (SWF/KSWF).

Kromě startu a přistání na nových letištích se hráči mohou kochat pohledem na objekty jako je například Bílý dům, památník Mount Rushmore, 924 metrů vysoký ocelový obloukový most New River Gorge Bridge, vojenská základna a pevnost Fort Knox, Hooverova přehrada, Kennedyho vesmírné středisko či Monument Valley a mnoho dalších.

Vývojáři z Asobo Studia také pracovali na vizuálním a logickém vylepšení více než čtyř desítek dalších letišť, zlepšovali výkon i stabilitu hry a opravili několik zjištěných chyb a problémů. Provedli také obecnou kontrolu všech letadel a například u Boeingu 747-8 a Airbusu A320neo vyřešili problémy se spotřebou paliva.

Stahujte a instalujte

World Update II následuje takřka přesně dva měsíce po vydání prvního World Update zaměřeného na Japonsko. Tehdejší vylepšení se týkala šesti velkých měst včetně Tokia, která po vizuální stránce lépe odpovídají své předloze. Balíček přinesl také detailně zpracovaná letiště a dvacet japonských památek a významných míst ve vysokém rozlišení.

Aktualizace je již dostupná ke stažení, nicméně před instalací rozšiřujícího balíčku je nutné nejprve aktualizovat samotnou hru. Poté stačí v rámci aplikace přejít do Marketplace a stáhnout si World Update II: U.S..

Váš názor Další článek: Tento šikovný seznam prozradí, které aplikace už vyšly nativně pro Apple M1

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,