CzechComputer nominován na nejlepší e-shop

(placená inzerce) Společnost CzechComputer byla nominována na nejlepší internetový obchod v internetové anketě Křišťálová Lupa 2008.

Společnost CzechComputer byla díky svým zákazníkům a věrným čtenářům v loňském a předloňském roce oceněna v anketě Křišťálová lupa skleněnou soškou za nejlepší internetový obchod. Nyní tato firma postoupila z nominační fáze do velkého finále, v kterém můžete až do 26. října 2008, a to v několika různých kategoriích. Společnost CzechComputer všem děkuje za poslané hlasy.

Hlasovat v anketě Křišťálová lupa 2008 můžete zde.

 

Z nominační fáze postoupilo v každé kategorii pět nejčastěji nominovaných projektů. Letošního ročníku ankety se v nominační fázi zúčastnilo 18 800 nominujících. Počet tipů téměř dvojnásobně překonal loňské nominace a přiblížil se účasti ve finálním hlasování. Anketa Křišťálová Lupa zaznamenala také řadu pozitivních ohlasů od členů odborné poroty, kteří již do nominační fáze zaslali své tipy na zajímavé a přínosné projekty.

CzechComp.jpg

„Řada členů odborné poroty využila možnost ovlivnit podobu nominací u prestižních kategorií Projekt roku, Osobnost roku a Anticena a zaslali redakci serveru Lupa.cz své tipy. Nominace v těchto kategoriích tak nejen odráží dění na české internetové scéně, ale upozorňují i na méně známé novinky. V nominacích na Anticenu se objevil např. projekt Bezdrátová Praha či nový portál televize Nova TN.cz,“ doplňuje šéfredaktor serveru Lupa.cz Aleš Miklík.

Slavnostní vyhlášení výsledků a předání cen se uskuteční ve čtvrtek 20. listopadu 2008. Společnost Czech Computer děkuje všem hlasujícím, kteří ji v minulém a předminulém roce svěřili svou důvěru, a označili ji za nejlepší E-shop v anketě Křišťálová Lupa. Ještě jednou velice děkujeme a věříme, že pro vás budeme i do budoucna tou správnou volbou a nejlepším internetovým obchodem.

Nominovat své oblíbené internetové projekty a služby můžete na těchto stránkách.

 

Další článek: Live Search – špička mezi vyhledávači… skutečně!

Témata článku: , , , , , , , , ,