Chystají nové routery a notebooky s Wi-Fi 802.11ax. Víte, co od nového standardu čekat?

  • Těšíme se na nový standard Wi-Fi 802.11ax
  • Co jsou to DeepFakes?
  • Nastudujte podmínky pro létání s drony

Poslední květnový den si můžete zpestřit novým číslem časopisu Computer, jehož součástí je tentokrát i jarní speciál Connect. Předplatitelé mají svůj časopis v rukou již dva dny. Chcete být předplatitelem? Můžete! Navíc získáte jako dárek kvalitní sluchátka Sennheiser!

Čtenáři papírové i elektronické verze tentokrát získají plné verze programů v celkové hodnotě 1 490 Kč a přístup do C-zóny s bonusovým redakčním materiálem.

  • AMC Security: ochrana vašeho mobilního telefonu
  • Ashampoo Uninstaller 6: dokonalá odinstalace programů
  • PCWinSoft EZBurner: bezproblémové vypalování

Soutěž s EMOS

V novém Computeru najdete soutěž o tři powerbanky GP 1C10A od společnosti EMOS.

Technologie: Wi-Fi 802.11ax

O standardu 802.11ax se mluví dlouho, již letos přijdou první routery a notebooky, které jej budou podporovat. Na co se můžeme těšit?

014.jpg

Trendy: Pravidla pro létání s drony

Máte nebo se teprve chystáte koupit drona? I s hračkou za pár tisíc musíte dodržovat určitá pravidla. Podívejte se na ta nejdůležitější.

016.jpg

Trendy: Novinky ve velké jarní aktualizaci Windows 10

Po necelém půlroce přichází další velká aktualizace Windows. Přináší mimo jiné časovou osu, snadné sdílení souborů a bezpečnější Edge.

020.jpg

Reportáž: Reportáž: Google I/O

Už loňská konference byla silně zaměřená na umělou inteligenci a letos Google ještě přitlačil. Nejdůležitější ale je, že se to konečně bude týkat i naší domoviny. Pro fanoušky mobilů bylo největší novinkou představení Androidu P.

024.jpg

Trendy: Deepfakes a generování fake news umělou inteligencí

Díky strojovému učení a umělé inteligenci lze efektivně a především přesvědčivě manipulovat s videem i hlasem. Generování hoaxů a zavádějících zpráv bude zanedlouho mnohem nebezpečnější.

Časová osa: Historie ovládání počítače

Samotný počítač by uživatelům nebyl příliš užitečný, kdyby jej nemohli ovládat. K tomu slouží takzvaná vstupní zařízení, z nichž jsou nejznámější klávesnice a myš. Jaké ale byly v minulosti další zajímavé technologie sloužící ke komunikaci s počítačem?


Máte neustále problémy s kvalitou domácí Wi-Fi? Otestovali jsme hned šest řešení zvaných Mesh, která jsou sice drahá, ale víme, že skutečně fungují. Blíží se také čas letních dovolených a sportů, kde nesmí chybět outdoorová kamera. Tentokrát jsme pozvali důležité novinky, abychom zjistili, kde leží cenová hranice, pod kterou se nevyplatí kameru koupit.

Líbí se vám aktuální číslo? Objednejte si jej rychle a pohodlně na iKiosek.cz, zaplaťte kartou a do dvou dnů jej máte doma. S předplatným Computeru na celý rok získáte rovnou dvě čísla zdarma.

Máte připomínky k obsahu Computeru nebo tipy na články, které by vás zajímaly? Diskutujte s námi na Superfóru, Facebooku nebo Google Plus.

Časopis Computer

V Computeru každý měsíc najdete nejdůležitější informace ze světa počítačů, technologií a internetu. Dva důkladné srovnávací testy odhalí a ocení ty nejlepší produkty na trhu. Praktické tipy a triky vyřeší nejčastější problémy s počítači i telefony. Podrobné návody a tipy vám pomohou využít technologie v každodenním životě.

001.jpg

Časopis za nejvýhodnější cenu získáte na iKiosku. Můžete si vybrat mezi tištěnou a elektronickou verzí.

Doporučujeme také speciální vydání Nejlepší návody, tipy a aplikace pro mobily. Jak si s Androidem usnadnit život.

Diskuze (4) Další článek: Smysluplný FreeSync za co nejnižší cenu: Iiyama přišla se třemi novými monitory pro spořivé hráče

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,