Google Asistent | Alexa

Chcete pracovat v McDonald's? Stačí říct Google Asistentovi či Alexe a rovnou se přihlásíte

Jestliže vás láká práce v McDonald's, bydlíte v jedné z vybraných zemí a jste leniví hledat konkrétní inzeráty, můžete říci své digitální asistentce. Firma totiž přidala podporu Alexy i Google Asistenta a tak je možné se skrze ně ucházet o práci.

Firmy aktuálně hledají všemožné cesty, jakými získat nové zaměstnance. Nyní se řetězec s rychlým občerstvením McDonald's rozhodl využít chytré asistenty a tak je možné se o práci přihlásit skrze Alexu od Amazonu či Google Asistenta. Těm stačí zadat např. příkaz „Alexa, help me get a job at McDonald's“ a o zbytek se postará asistent.

Automat poté zaznamená vaše jméno, v jaké oblasti chcete pracovat a kde bydlíte. Vybraní zájemci následně obdrží testovou zprávu s odkazem, kde naleznou další podrobnosti o tom, jak pokračovat s přihláškou. Funkce bude dostupná v USA, Kanadě, Francii, Německu, Španělsku, Irsku, Itálii a Velké Británii, firma ji ale rozšiřuje postupně. Bohužel s ohledem na oficiální nedostupnost obou asistentek je nepravděpodobné, že bychom se této vychytávky dočkali i u nás.

K ovládání chytré domácnosti se hodí Google Home Hub. Jak funguje?

Zdroj: Android Police

Diskuze (14) Další článek: YouTube Music bude předinstalované v rámci Androidu. Nahradí Google Play Music

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,