Reklama

Chcete hezké webové stránky, ale nevíte jak na to?

Nemáte čas zabývat se tvorbou nového webu? Na druhou stranu nechcete ani platit velké peníze profesionálním webdesignerům za dodání webových stránek na míru? S inPage dostanete řešení, které vám umožní získat úspěšné a funkční webové stránky během několika minut a za pár korun.

“Pro firmy, živnostníky i řemeslníky jsou webové stránky zcela nepostradatelné. Pokud v dnešní době chcete kvalitní web od profesionální agentury, počkáte si na něj klidně i čtvrt roku a cena zřídka kdy začne pod 100 tisíci korunami. Začínající podnikatel ale potřebuje své první webovky spustit rychle a okamžitě začít inzerovat. Proto vyvíjíme službu inPage, díky které může mít vlastní web kdokoli během chvilky,” říká Filip Chabičovský, produktový manažer inPage.

Ušetřete čas i peníze s inPage

Představujeme vám službu inPage, se kterou můžete všechny obavy s tvorbou svého prvního webu hodit za hlavu. Vše, co vaše webové stránky potřebují, máte předem nachystané a ihned k použití, v rámci jednoho měsíčního poplatku.

 Co vše s inPage získáte?

  • předpřipravené profesní šablony
  • profesionální grafický vzhled webu
  • webhosting a vlastní doménu zdarma 
  • uživatelsky přívětivé webové rozhraní pro správu webu
  • služba kompletně v češtině
  • zabezpečení kvalitním SSL certifikátem
  • e-mailové schránky

Desítky profesionálních šablon na výběr 

Na inPage naleznete mnoho přednastavených profesních šablon šitých na míru konkrétním oborům. Jste například instalatér, realitní makléř nebo provozujete restauraci? Na inPage si vyberete přesně takovou šablonu, která nejlépe odpovídá vaší profesi. 

 Odborníci na webový design, marketing a funkčnost webu, pro vás u inPage připravili šablony s texty, tematickou grafikou a všemi potřebnými informacemi. Vy už nemusíte doplňovat nic než kontakty, vlastní fotografie a texty.

 Neřešte, kam umístíte informace a jak rozvrhnete obsah. Vše je již nachystané. S inPage si zvládnete vytvořit moderní webové stránky i bez předchozích zkušeností.

 Přednosti inPage

  • Zvládne to každý. Práce s inPage je jednoduchá a intuitivní. Díky šablonám a editoru vytvoříte nový web během několika minut.
  • Pomůže vám získat první příčky ve vyhledávačích. InPage se vám postará o optimalizaci pro vyhledávače (SEO). 
  • V ceně služby získáte vlastní doménu. Na inPage si můžete zaregistrovat třeba populární evropskou doménu .EU. Ta si své zákazníky nachází nejen díky možnosti prezentovat se mimo hranice České republiky, ale taky pro to, že umožňuje registrovat české názvy domén s diakritikou.
  • Zákaznická podpora je kdykoliv připravena na vaše dotazy. S inPage se máte na koho obrátit. Zákaznickou podporu můžete kontaktovat telefonicky, e-mailem nebo pomocí online chatu. Profesionální operátoři jsou připraveni vám kdykoliv ochotně pomoct.
  • K ruce je vám blog s tipy a triky. Na blogu inPage naleznete pravidelné novinky a tipy na úpravu vašich webových stránek a návody pro začátečníky i pokročilé uživatele.

S inPage vám již nestojí nic v cestě za vysněným webem

O tvorbě webu nemusíte vědět vůbec nic. Stačí si vybrat vhodnou šablonu, doplnit základní informace a můžete svůj nový web spustit. 

V ceně služby získáte vlastní doménu, e-mail a kvalitní zabezpečení, jak webu, tak vaší pošty.

Další článek: Investor žaluje Muska a jeho firmy. Kvůli manipulacím s kryptoměnami požaduje 258 mld. dolarů

Témata článku: ,