Český Microsoft Office 2003 přichází

Dnes bude oficiálně uvedena na trh lokalizovaná verze sady aplikací Microsoft Office 2003. S českým Officem pracujeme již pár týdnů, takže můžeme přinést i první zkušenosti. Nabízíme také detailní přehled vylepšení jednotlivých aplikací.

Další nové funkce sady Office

Nový vzhled sady Office

Aplikace v sadě Microsoft Office mají nový vzhled, který působí otevřeně a energicky. Kromě toho jsou k dispozici nová a vylepšená podokna úloh. Jedná se o následující podokna úloh: Začínáme, Nápověda, Výsledky hledání a Zdroje informací.

Podpora zařízení pro psaní rukou

Počítače Tablet PC umožňují rychlé zadání ručně psaného vstupu přímo do dokumentů sady Office stejným způsobem, jako kdybyste použili pero a vytištěnou stránku. Kromě toho nyní můžete zobrazit podokna úloh vodorovně, abyste mohli s počítačem Tablet PC pracovat požadovaným způsobem.

Služba Microsoft Office Online

Služba Microsoft Office Online je lépe začleněna do všech aplikací sady Microsoft Office a umožňuje tak při práci plně využívat možnosti nabízené webem této služby. Web Microsoft Office Online lze zobrazit přímo z webového prohlížeče nebo pomocí odkazů v různých podoknech úloh a nabídkách aplikací, které slouží k získání přístupu k článkům, tipům, klipartům, šablonám, školením online, souborům pro stažení a službám usnadňujícím práci s aplikacemi sady Office. Obsah tohoto webu je pravidelně aktualizován na základě připomínek a konkrétních požadavků uživatelů sady Office.

Zvýšení zákaznické kvality

Snahou společnosti Microsoft je vyšší kvalita, spolehlivost a výkon poskytovaného softwaru a služeb. Program zlepšování softwaru na základě zkušeností zákazníků umožňuje společnosti Microsoft shromažďovat informace o vaší hardwarové konfiguraci a způsobu použití aplikací sady Microsoft Office a určovat trendy a vzorce použití. Účast v tomto programu je dobrovolná a sběr dat je zcela anonymní. Kromě toho vylepšené zasílání zpráv o chybách a chybové zprávy zajišťují snadnější odesílání zpráv o chybách a dostupnost těch nejužitečnějších informací o výstrahách při zjištění potíží. Pomocí připojení k Internetu můžete navíc společnosti Microsoft sdělit vaše názory na aplikace sady Office, obsah nápovědy nebo obsah webu Microsoft Office Online. Na základě vašich názorů společnost Microsoft trvale přidává a vylepšuje obsah.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,