Microsoft | Prohlížeče | Edge

Celý tým uvidí v prohlížeči totéž. Edge Workspaces umožní sdílet otevřené stránky s ostatními

Jak rychle zasvětit nové kolegy a kolegyně do aktuálních problematik, kterými se váš tým zabývá? Microsoft si myslí, že zaplavování čerstvé pracovní schránky mnoha e‑maily odkazy nebo přiloženými soubory není řešení.

Organizacím chce tyto situace usnadnit sdílením otevřených stránek nebo souborů v Edgi. Novinky výrobce představil na konferenci Ignite 2022.

Koncept se nazývá Edge Workspaces a slibuje, že vám už teď bude stačit jediný odkaz. Ten dotyčné osobě předáte, jí se v prohlížeči otevřenou všechny obsažené stránky a vy pak si můžete jít v klidu vypít kávu. Funkce se prozatím nachází ve fázi veřejného testování.

Sdílená skupina otevřených karet je živá, takže jakákoli změna se hned promítne do všech relací, tudíž bude mít celý tým před sebou vždycky tytéž stránky. Organizace se mohou přihlašovat k betatestu. Jestli Microsoft nabídne podobnou funkci spotřebitelskému trhu, nevíme.

Microsoft Edge Workspaces msft official.png

Zdroje: tiskové materiály

Diskuze (6) Další článek: Kult, který Češi nepochopí. V USA končí slavná televize s předpovědí počasí generovaná počítačem

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,