Prezentace klienta

Časově omezená nabídka Ivacy VPN - Získejte doživotní nabídku Ivacy VPN za pouhých 60 USD

Upozornění pro všechny uživatele internetu! Už vás nebaví omezovat přístup k obsahu kvůli geografickým omezením nebo se obávat narušení svého soukromí na internetu? Už nemusíte hledat dál, protože Ivacy VPN se o vás postará!

Ivacy VPN nabízí doživotní předplatné po omezenou dobu za bezkonkurenční cenu pouhých 60 USD. Rozlučte se s omezeními při procházení a chraňte svou online identitu s Ivacy VPN. Nenechte si ujít tuto úžasnou nabídku - využijte ji teď, dokud trvá!

Co umí Ivacy VPN?

Ivacy VPN skrývá skutečnou IP adresu uživatelů. Poté ji nahradí IP adresou z jiné zeměpisné oblasti. Díky tomu mohou uživatelé udržet své osobní údaje a fyzickou polohu v tajnosti. 

Proč využít doživotní nabídku Ivacy VPN?

Zde jsou některé z nejvýznamnějších funkcí, které Ivacy VPN nabízí:

Přístup ke geograficky omezenému obsahu

Některé webové stránky jsou mimo určité regiony často geograficky blokovány. To se často týká i oblíbených streamovacích webů, jako jsou Netflix a Hulu. Ivacy VPN dokáže takové geograficky omezené stránky svým uživatelům odblokovat. Uživatelé se mohou jednoduše připojit k serveru VPN v regionu, kde jsou tyto stránky přístupné, a získají k nim okamžitý přístup.

Vyhrazená IP adresa

Ivacy VPN nabízí uživatelům možnost zakoupit si vlastní IP adresu. Tato adresa zajišťuje, že při každém připojení k internetu budete mít vždy stejnou IP adresu, což usnadňuje přístup ke službám, které vyžadují pevnou IP adresu, jako je například online bankovnictví nebo herní webové stránky. Vlastní IP adresa vám dává lepší kontrolu nad vaší online identitou a pověstí.

Split Tunneling

Ivacy VPN také nabízí přístup k průkopnické funkci Split Tunneling. Ta umožňuje uživatelům zvolit, které aplikace nebo webové stránky mají používat připojení VPN a které běžné internetové připojení. To je užitečné, když potřebujete přistupovat k místním službám dostupným pouze ve vaší zemi a zároveň zajistit, aby vaše citlivá data byla šifrována.

Blesková rychlost

Některé služby VPN mohou zpomalovat rychlost internetu, takže jejich používání je nepříjemné. Ivacy VPN však optimalizovala své servery tak, aby uživatelům poskytovala vysoké rychlosti. Společnost má rozsáhlou síť více než 5700 serverů VPN na více než 100 místech po celém světě, což uživatelům zajišťuje, že se mohou připojit k serveru, který je jim nejblíže, a dosáhnout tak vyšších rychlostí. 

Torrenting and P2P podpora

Ivacy VPN je vynikající volbou pro uživatele, kteří chtějí používat služby sdílení souborů P2P nebo stahovat torrenty. Ivacy VPN také nabízí zabezpečené stahování, které zajišťuje, že stahované soubory jsou bezpečné a neobsahují viry ani malware.

Přístup k různým streamovacím knihovnám

S předplatným Ivacy VPN si uživatelé mohou užívat streamování na zcela nové úrovni. Streamovači často vědí, že významné streamovací weby mají pro různé zeměpisné oblasti různé knihovny. S Ivacy VPN mohou uživatelé přistupovat ke všem různým knihovnám streamování odkudkoli. 

Jak zabezpečit svá zařízení pomocí doživotní nabídky Ivacy VPN?

Nastavení Ivacy VPN na vašich zařízeních je nejjednodušší ze všech procesů. Uživatelé musí pro šifrování svých připojení postupovat podle těchto jednoduchých kroků uvedených níže:

- Zaregistrujte si plán Ivacy VPN.

- Stáhněte si a nainstalujte aplikaci nebo klienta Ivacy VPN.

- Přihlaste se k účtu Ivacy VPN.

- Připojte se k serveru VPN v jiném regionu.

- Vaše zařízení je nyní zabezpečeno službou Ivacy VPN.

Předplaťte si doživotní nabídku Ivacy VPN právě teď!

Ivacy VPN nabízí řadu cenově dostupných tarifů, takže je dostupná širokému okruhu uživatelů. Díky dostupným cenám a silným bezpečnostním funkcím je Ivacy VPN skvělou volbou pro ty, kteří hledají VPN pro přístup k obsahu na různých streamovacích platformách.

- 9,95 USD/měsíc za plán na 1 měsíc

- 1 USD/měsíc za pětiletý plán 90% sleva za doživotní plán

- 3,5 USD/měsíc za roční plán ušetříte 65 %.

Než se uživatelé zavážou na celou dobu, mohou si potenciál Ivacy VPN vyzkoušet na kratší dobu. Nezapomeňte však, že nabídka doživotní služby Ivacy VPN je zde pouze po omezenou dobu. Neotálejte s měsíčním nebo ročním předplatným, jinak o doživotní příležitost přijdete.

Další článek: Ulož.to se mění na Ulož.to Disk. Jde primárně o soukromý cloud, mrk, mrk

Témata článku: , ,