CADENCE ocenila Autodesk Inventor

Autodesk koncem března oznámil, že na březnové výstavě National Design Engineering Show (NDES) získal prestižní ocenění udělované redakcí časopisu CADENCE – Show Stopper.
Z více než 1 500 letošních vystavovatelů vybrali porotci pouze deset firem, které návštěvníkům představily inovativní hardwarové a softwarové technologie a významným způsobem tak přispěly k rozšíření možností počítačem podporovaného navrhování strojírenských výrobků.

Arnie Williams, šéfredaktor časopisu CADENCE, řekl: „Tým CADENCE uděluje ocenění NDES Show Stopper Autodesku s velkým potěšením. Inovativní strojírenský program Autodesk Inventor 2 důsledně využívá výhod plynoucích z adaptivního modelování, a to jak při navrhování jednotlivých součástí, tak při modelování sestav. Jménem redakce časopisu CADENCE všem členům vývojového a marketingového týmu Autodesk Inventoru upřímně blahopřeji.

Pro Inventor se rychle rozhoduje stále větší počet firem a cena CADENCE Show Stopper je pro nás znamením toho, že jsme pro komunitu strojírenských návrhářů připravili nejatraktivnější nový produkt,“ doplňuje Robert Kross, viceprezident Mechanical Market Group Autodesku. „Náš vývojový tým se soustředí především na to, aby zákazníkům nabídl nástroje pro zvýšení jejich produktivity a umožnil jim dosáhnout maximálního úspěchu.

Živě komentuje: Autodesk Inventor 2 mohla řada uživatelů poprvé na živo vidět na konferenci Visions in Design na konci března v Praze. Tento produkt udělal oproti loňsku velký posun a jeho některé vlastnosti (adaptivní modelování a segmentovaná databáze) jsou opravdu jedinečné. Unikátní adaptivní jádro systému umožňuje efektivní spolupráci prostřednictvím Webu a bezproblémové vytváření velkých sestav. Určitě budeme osud Inventoru se zájmem dále sledovat. Již dnes můžete více informací získat v prvním čísle časopisu Autodesk News 1/2000.

Diskuze (28) Další článek: Tak jaký byl Březen?

Témata článku: , , , , , ,