Být předplatitelem časopisu Computer se opravdu vyplácí!

Vánoční akce pro všechny předplatitele: registrace domény INFO a zřízení webhostingu Start Windows k doméně ZDARMA na 1 rok! Celková hodnota jednoho kusu dárku je 2 900 Kč včetně DPH.

Program Start Windows od firmy ZONER Software, s.r.o. nabízí prostor 300 MB pro webovou prezentaci, 10 e-mailových schránek ve velikosti 200 MB. Podrobnější informace hledejte na www.czechia.com

Kde a jak si můžete hosting zaregistrovat:

  1. Zaregistrujte se v klubu předplatitelů - http://klub.cpress.cz - s využitím vašeho kódu předplatitele Computer Press*.
  2. Poté navštivte stránku http://computer.czechia.com, kde naleznete formulář pro zadání názvu nové domény INFO a Kódu předplatitele Computer Press*.
  3. V případě, že doména je volná a kód správný, bude v následujícím kroku potřeba zadat údaje pro registraci domény a vytvoření administrativního účtu pro správu webhostingových služeb.
  4. Po potvrzení a schválení názvu domén bude doména registrována a vy obdržíte veškeré informace k nastavení webhostingu a Vaší nové elektronické pošty.

*(naleznete na obalu každého čísla časopisu vždy nad vaši poštovní adresou nebo si ho můžete zjistit telefonicky na předplatitelské lince Computer Press 545 113 713)

Akce platí na všechny objednávky do 27. 12. 2006. Předplatitelský kód je možné použít pouze pro jednu objednávku.

V případě uhrazení www služeb po roce získáte prodloužení domény INFO navíc ZDARMA!

Kupujete si časopis na stánku nebo vám předplatné právě skončilo? Nezoufejte, tato časově limitovaná akce platí i pro nové nebo obnovující předplatitele. Není tohle důvod uvažovat o nákupu předplatného právě teď? Získat zvýhodněnou cenu časopisu a k tomu ještě dárek? Naváhejte a staňte se předplatiteli a členy Klubu předplatitelů ještě dnes a získejte mnohem víc! Podrobnosti o nabídce předplatného s dárkem a výhodách členství v Klubu předplatitelů čtěte na straně 113.

Akci pro vás připravila redakce časopisu Computer s partnerem ZONER Software, s.r.o. a jejich webhostingovým projektem.

Časopis Computer si můžete předplatit zde.

Diskuze (30) Další článek: Nástroj pro oznámení pravosti Windows bude nápadnější

Témata článku: , , , , , , ,