Buďte o krok před konkurencí díky chytrým technologiím

(Inzerce) Kvalitní CRM systém je dnes samozřejmostí. Náskok před konkurencí však můžete získat, pokud budete využívat řešení, které je pravidelně vyvíjeno.

A na jehož vývoji se svými podněty podílí i samotní uživatelé. O jaký software se jedná? To se dozvíte za chvíli!

Veškerou evidenci a vyhodnocení obchodu zvládnete díky CRM systému od společnosti Raynet, které je k dispozici v rámci cloudového řešení, případně jako systém vytvářený na míru. O úspěšnosti tohoto řešení svědčí to, že jej využívají lidé na 5 kontinentech a společnost Raynet získala 2 prestižní ocenění od společnosti Deloitte.

Samotná evidence obchodu zahrnuje tyto pokročilé funkce:

  • e-mailovou asistentku, která veškeré dokumenty uložené v příloze e-mailu přiřadí ke konkrétnímu (správnému) obchodnímu případu. Již tedy žádné ukládání dokumentů z e-mailu na disk a jejich nahrávání z disku do CRM systému!
  • chytrou evidenci kontaktů, v níž si snadno dohledáte historii komunikace s klientem, snadno klientovi určíte prioritu a fázi rozpracovanosti tohoto obchodního případu. Vaše obchodní oddělení tak bude mít potenciální klienty více „pod kontrolou“. Navíc, v době úspěšného uzavření obchodního případu dochází díky CRM Raynet ke snazšímu předání informací do „výroby“.
  • snadnou integraci s ostatními aplikacemi – např. Google kalendář, iCalendar, MS Outlook, možnost využití konektoru REST API.
  • inteligentní evidenci e-mailingu – pokud své stávající či potenciální klienty oslovujete direct maily, je určitě dobré měřit výkonnost tohoto komunikačního kanálu. Díky inteligentní evidenci e-mailingu budete vědět, kteří stávající či potenciální obchodní partneři Vaše e-maily čtou a jak na ně reagují (oslovují Vás následně s poptávkou)

Samozřejmostí jsou i pokročilé analýzy a vyhodnocování úspěšnosti jednotlivých obchodních případů. V CRM Raynet můžete rovněž sledovat fázi rozpracovanosti, ve které se daný obchodní případ nachází, lépe se Vám tak budou plánovat výrobní kapacity či investice do reklamy.

image001.png

 

CRM Raynet disponuje i mobilními aplikacemi pro systémy iOS a Android. Vaši obchodníci, vedoucí týmů či Vy tak můžete mít veškerou evidenci obchodu vždy „po kapsách“.

Říkáte si, že by takový systém stál za zkoušku? Skvělé! CRM Raynet je Vám totiž k dispozici i v rámci trialové verze, kdy získáváte na zkoušku plnohodnotnou aplikaci (systém lze po dobu 30 dní užívat zdarma). V případě, že se Vám CRM Raynet zalíbí, o čemž není pochyb, můžete si snadno aktivovat plnou verzi pro sebe i všechny členy Vašeho obchodního týmu.

Formulář s registrací zkušební verze CRM systému najdete zde.

Další článek: Video: technologie Microsoftu v praxi, když babička jede na návštěvu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,