Blíží se DevFest 2018. Zabalte meč, medovinu, učebnici Javy a hurá do Prahy

Babí léto nám pomalu končí, a tak schovejte kolečkové brusle a kola a příští víkend zajeďte do Prahy na DevFest. Nový ročník konference, kterou organizuje český GUG a už se pomalu stává tradiční událostí podzimu, láká na bezmála dvacítku zahraničních řečníků z Googlu a dalších společností.

Zatímco v pátek 26. října budou na programu workshopy, hlavní program vypukne v sobotu 27. října. Filip Hráček z Googlu bude povídat o Flutteru pro začátečníky, Busra Deniz Akinová o mobilních aplikacích s využitím strojového učení, Marek Martík o kontejnerech Kubernetes a další převážně o vývoji pro Android a využívání mobilních technologií Googlu.

Téma DevFestu je tedy dané a ti, kteří vydrží až do konce, mohou začít programovat své nové aplikace už na večerní afterparty.

a64c9e99-481c-4f2c-ad1b-1a796b076045
Letošní DevFest bude středověký.

Letošní DevFest se sice stylizuje do středověkého hávu, nicméně když si namísto meče vezmete laptop, nikoho neurazíte. Lístky jsou ještě k dispozici, ačkoliv jak se událost blíží, cena pochopitelně roste.

Aktuálně začíná na 25 eurech pro studenty a 35 pro běžné smrtelníky. A abych nezapomněl, vše se odehraje v industriální Pragovce.

Diskuze (2) Další článek: Bill Gates se setkal s Andrejem Babišem. Jednali o politice, financování podpory vědy a výzkumu a rozvojové pomoci

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,