Best Power od října u odborníků

Značka záložních zdrojů Best Power se vrací na český trh.
Značka záložních zdrojů Best Power se vrací na český trh – její produkty od začátku října rozšířily sortiment společnosti Altron [B-118], jednoho z nejvýznamnějších dodavatelů UPS v České a Slovenské republice – oficiální uvedení bylo provedeno právě na veletrhu Invex před zraky novinářů za přítomnosti zástupců německého centra společnosti Best Power Technology. Česká firma tak může zkvalitnit svou nabídku produktů a služeb zákazníkovi a posílit svou pozici na trhu; americký výrobce, který se řadí k oněm světově největším, získává na českém trhu spolehlivého dodavatele – odborníka, který se zabývá výhradně systémy záložního napájení. Doposud totiž byly zdroje na českém trhu dodávány distributory nevyhraněnými pouze na UPS, přičemž mnozí z nich v důsledku globalizace trhu zanikli, případně se přeorientovali na jiný sortiment zboží.

Do prodeje se tak dostává celkem pět výrobních řad záložních zdrojů Best Power, které prakticky pokrývají celou výkonnostní škálu UPS. Pro běžného zákazníka je nejzajímavější řada Patriot II pro zálohování jednotlivých počítačů o výkonu od 250 do 600 VA – láká nejenom cenou, ale také praktickým designem, který umožňuje umístit záložní zdroj do zásuvky pracovního stolu či zavěsit na zeď. Mimochodem, Altron si pohrává s myšlenkou dodávat malé záložní zdroje OEM – v ceně počítače u vybraných prodejců. Bohužel naráží spíše na nezájem – zdá se, že k tomuto kroku ještě doba nedozrála, neboť uživatel si nejdříve musí pořídit počítač, s ním díky výpadku elektřiny přijít o data, a teprve pak se může shánět po něčem jako UPS.

Na zálohování serverů je určena řada Fortress III, náročnější systémy ochrání zdroje Best 610 o výkonu až 20 kVA. Kdo si pospíší, bude moci využít zaváděcích cen, začátek distribuce má výrobce v úmyslu finačně podpořit.

Váš názor Další článek: Čím žil Invex první den?

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,