Asus: tři nové All-in-One počítače s dotykovými displeji

Počítače All-in-One, kdy je veškerá výbava počítače integrována do monitoru, si postupně nachází své příznivce. Takové řešení je totiž praktické i elegantní, při trvalé práci u stolu pohodlnější než notebook a prostorově méně náročné než klasický stolní počítač se skříní a hromadou kabelů.

asusET2410.png
ASUS ET2410: nový All-in-One počítač s úhlopříčkou 23,6 palců.

Asus nyní představil hned trojici nových Al-in-One počítačů. Jsou to 21,5“ model ET2210, 23,6“ ET2410 a 27“ ET2700. Všechny modely jsou vybaveny obrazovkou s FullHD rozlišením a LED podsvětlením, navíc jsou vybaveny dotykovou vrstvou, což nahrává budoucímu použití se systémem Windows 8. 

Srdce počítačů tvoří procesory Intel Core druhé generace, ve výbavě nalezneme i USB 3.0 a port e-SATA, bezdrátovou WiFi síť, webkameru či reproduktory. Počítač je vybaven také Blu-ray mechanikou a HDMI vstupem, takže ho lze využít jako samostatný monitor třeba pro herní konzoli. V těchto dnech se začíná prodávat 23,6“ verze ET2410. Cena začíná na 899 dolarech, záleží na zvolené konfiguraci, u nás počítejme s cenami od 20 tisíc korun včetně daně. Uživatel si může vybrat disk s kapacitou až 1 TB a maximálně 8 GB paměti DDR3. Modely ET2210 a ET2700 se začnou prodávat v říjnu a v listopadu.

Diskuze (3) Další článek: MySQL.com hacknutý, útočníci nainstalovali škodlivý JavaScript

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,