ASUS CashBack: získejte zpět až 4 500 Kč

Většina firem se snaží veřejnosti oznámit, když slaví nějaké to významné jubileum či jinou metu. Výjimkou není ani značka ASUS.

Tahle "sleva" se vyplatí

Velké cedule či bannery s nápisem SLEVA dnes patří do výzbroje snad každého prodejce. Přiznejme si, že nejen v českém prostředí je tato strategie poměrně těžký kalibr a na řadu zákazníků funguje jako signál k nákupu, ať se již pestrobarevný štítek vyskytne u jinak neprodejného zboží či po mnoho let morálně zastarávajícího zaprášeného hardware. Pakliže se však čas od času vyskytne sleva na opravdu nové a kvalitní produkty, zbystřit by měli i skeptici a "realisté".

V případě aktuálně probíhající promo akce ASUS CashBack je navíc klidně možné, že na vrácení až 4 500,- Kč máte nárok, aniž byste o tom museli nutně vědět.

Asus.jpg 
Akce ASUS CashBack k 25. výročí

Kdy a kde "slevu" uplatnit?

Akce probíhá od 23. 6. do 23. 7. a "sleva" se vztahuje na desítky notebooků s procesorem Intel Core i3, i5 a i7, jejichž seznam je uveden na této stránce. Kdo si tedy zakoupil či zakoupí konkrétní kus hardware od ASUSu, má nárok na vrácení tamtéž uvedené peněžní částky, avšak jen při splnění přesných podmínek. Kromě data nákupu a "správného" modelu je především důležitá lhůta, kdy je nutné žádost o "CashBack" podat - konkrétně 15. až 45. den od zakoupení.

23694179 
Jak to funguje

Nový notebook o 4500,- levněji

Již ve výše uvedeném seznamu zahrnutých produktů se jistě nachází i zajímavé kousky hardware, a tak může časově omezená akce CashBack přijít vhod nejen současným zákazníkům, ale i těm potenciálním, jakožto cenové vodítko. Pak už nezbývá, než navštívit webovou stránku s žádostí o navrácení peněz a obětovat několik desítek sekund k vyplnění "formuláře požadavku". Rázem jste zakoupili notebook až o zmíněných 4 500,- korun levněji.

Další článek: Téměř každý pátý obyvatel EU nikdy nepoužil počítač

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,