Apple | Notebooky | MacBook

Apple by dnes měl představit zcela nový 16palcový MacBook Pro

Již poměrně dlouho se spekuluje o chystané zcela přepracované verzi velkého MacBooku Pro, který nabídne 16palcový displej. Zmínky se objevovaly dokonce i uvnitř systém macOS a jak to podle posledních informací vypadá, dočkat bychom se mohli už dnes.

Právě dnes by totiž měl Apple oznámit zmíněný MacBook Pro, který bude mít řadu novinek a vylepšení. Prozradil to na základě svých zdrojů Bloomberg. Základem nového notebooku by měl být větší displej, nová klávesnice (která se vrátí k původní nůžkové konstrukci) a nejmodernější hardware. Zaujme také samostatný touch ID senzor a návrat hardwarové klávesy Esc. Právě Esc je nyní u modelů s touch barem k dispozici pouze přes dotyk a nikoli hardwarovou klávesu.

Cena za tento model se očekává vyšší, než u běžného MacBooku Pro s úhlopříčkou displeje 15,6 palců, který by se měl ještě nějakou dobu prodávat také. Uvidíme, s jakou výbavou nakonec Apple u nového MacBooku přijde a zda se dočkáme třeba ještě jiných změn v konstrukci či novějších komponent uvnitř notebooku.

Diskuze (13) Další článek: Tesla letos začne v Číně vyrábět Model 3. Podívejte se na první fotografie

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,