AOL uvádí Communicator 4.7

Čerstvě po stisknutí tlačítka pro download u Netscape zjistíte, že Communicator 4.7 je venku a nahrát si jej můžete i vy z FTP Netscape.
Čerstvě po stisknutí tlačítka pro download u Netscape zjistíte, že Communicator 4.7 je venku a nahrát si jej můžete i vy z FTP Netscape. Communicator 4.7 opravuje několik drobných chyb, ale zejména obsahuje další rozšiřující výbavu:
  • AOL Instant Messenger 3.0
  • MP3 přehrávač WinAMP
  • Real Player G2
  • Macromedia Flash 4.0
  • Shop@Netscape pro snadný vstup do obchodů na Netscapu
  • Netscape Radio service – obdoba funkce z Internet Exploreru 5.0
Communicator byl také otestován s ohledem na rok 2000. Co se týče bezpečnostních záplat, byly spolu s drobnějšími chybami opraveny chyby v JavaSkriptu, 1024bitový "KEYGEN" byl přidán i do verze pro export. Opravena byla chyba ve formuláři při přihlašování certifikátu. Do verze pro export byl přidán i nové 56bitové DES šifrování. Podrobnější informace najdete u Netscapu.

Živě komentuje: Communicator opět rozvíjí model z verze 4.6 a 4.61 – nechat základní jádro a přidávat k němu aktualizované dodatečné programy. Zřejmě nejvýraznějším doplňkem instalace Communicatoru je WinAMP, který již chvíli patří AOL a před časem se změnil na freeware. Proto mohl být nyní přidán i k zadarmo dostupnému Communicatoru. Nicméně to nebude zřejmě důvodem instalace Communicatoru, WinAMP máme beztak asi již všichni instalován. Stále tedy Communicator zachovává nedokonalé renderovací jádro a verzi 4.7 můžeme opět brát jako drobné zpestření čekání na Gecko.

Diskuze (2) Další článek: Web server Sambar zdarma

Témata článku: , , , , , , , , ,