AMD | Hry

AMD se domluvilo s několika herními studii. Některé hry si více porozumí s grafikami Radeon

AMD na letošní E3 oznámilo ústy Scotta Herkelmana nové partnerství s herními studii Rebellion, Ubisoft a Capcom. To znamená, že nově připravované hry těchto tří studií ponesou mnohem větší optimalizace na hardware od AMD, upozornil web dsogaming.

Na jaké hry se tedy můžeme ve spolupráci a AMD těšit? Od studia Rebellion to bude očekávaná hra Strange Brigade, která má oficiální datum vydání 28. Srpna 2018. Hra bude podporovat nejnovější DX12 a dá se očekávat velmi dobrý výkon hlavně na kartách Vega, které jsou momentálně jediné karty na trhu, co podporují DX12 na 100%.

Další připravovaný hit bude remake kultovního Resident Evil 2, který vyjde v Lednu 2019. Zde vývojáři ohlásili podporu DX12 také a hra bude nativně podporovat i technologii FreeSync. Největší hitovka bude ale rozhodně The Division 2 využívající engine "Snowdrop". Podporu DX12 zde prozatím vývojové studio nepotvrdilo, ale dá se očekávat, že i zde jeho podpora bude. Bohužel datum vydání u této hry ještě prozrazeno nebylo, ani tak další detaily spolupráce s AMD.

Diskuze (121) Další článek: Fotbaloví fanoušci z Mexika slavili vítězný gól a způsobili zemětřesení

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,