AMD | Hry

AMD přidává k vybraným grafikám a procesorům nové hry zdarma

AMD tento týden spustilo novou akci k vybraným procesorům Ryzen a grafickým kartám Radeon. Ta má za úkol povzbudit zákazníky, kteří se prozatím rozhodovali jaký procesor a grafickou kartou zakoupí při stavbě nového herního počítače nebo jeho upgradu. K procesorům a kartám přidá atraktivní hry.

AMD bundle.PNG
Balíček "Equipped to Win" pro procesory Ryzen

Akce je rozdělená na dva balíčky, první se jmenuje Equipped to Win, který je spjat na procesory Ryzen 7 3800X a Ryzen 9 3900X. Zakoupením jednoho z těchto procesorů získá zákazník hry The Outer Worlds a Borderlands 3.

Pokud jde o levnější procesory Ryzen 5 3600X, Ryzen 7 3700X, 2700X nebo 2700, zde dostane zákazník pouze jednu z těchto her dle svého výběru.

Na procesory Ryzen 5 3600, 3400G a Ryzen 5 2000 se akce nevztahuje, nicméně nový majitelé těchto levnějších procesorů dostanou alespoň tříměsíční předplatné pro Xbox Game Pass na PC.

radeon bundle.PNG
Balíček "Raise the Game" pro grafické karty Radeon

Druhou akcí je Raise The Game, který se týká grafických karet Radeon RX 5700, 5700XT, 590, 580 a 570. K těmto modelům dostanou noví majitelé zdarma hru Borderlands 3 nebo Ghost Recon Breakpoint. Pro další modely jako je Radeon VII, RX 560 nebo jednu ze starších karet RX Vega platí opět ono již zmíněné tříměsíční předplatné na Xbox.

Obě akce mají platit do konce tohoto roku, nebo v případě že dojdou kupóny, takže pokud bude někdo s koupí váhat, nemusí se na něj už dostat. Pokud jde o tříměsíční užívání služby Xbox Game Pass, zde akce platí až do 10. března 2020.

Zdroj: AMD

Diskuze (15) Další článek: Levný a rychlý tisk tenké elektroniky umožňuje extravagantní tetování ale i flexibilní senzory na kůži

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,