E-shopy | Alza.cz

Alza se připravuje na nápor o svátcích. Nabídla odběr přímo ze skladů, ale jen v okolí Prahy

Konec roku vždy znamená obrovský nápor na všechny menší i větší prodejce zboží a nejinak tomu bude i tento rok. Největší problémy vznikají především v distribuci a Alza.cz se pokouší tomu předejít zavedením bleskového výdeje zboží.

Pokud si tedy objednáte zboží, budete si moci zvolit rychlé vyzvednutí v některých z centrálních skladů v okolí Prahy, kde se dané zboží nachází. Celkem se bude jednat o více než 140 tisíc produktů s tím, že vyzvednutí bude možné už za hodinu od objednání.

Jedná se tak o nejrychlejší způsob nákupu, přičemž samotné vyzvednutí bude možné jak na přepážce, tak i pomocí Alzaboxu. Dostupnost zboží a umístění se liší dle produktů, menší věci budou k rychlému výdeji dostupné v Horních Počernicích (8:00 až 20:00, Alzabox nonstop), středně velké ve Zdibech u Prahy (9:00 až 18:00) a nadrozměrně pak v Úžicích (9:00 až 18:00). Poplatek zůstává stejný jako při běžném doručení na pobočku.

Alza také upozornila na možnost nočního výdeje v AlzaShowroomu, které má otevřeno od 20:00 až do 8:00 a neustále otevřené Prodejny budoucnosti.

Diskuze (4) Další článek: Kontaktní čočky, měřící hladinu cukru, se neosvědčily. Verily projekt zastavuje

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,