Slevy | Bastlení

Aku šroubovák pro každého kutila. Tenhle od Alzy je teď za polovic

AlzaPower Electric TookKit TKE400 ze stále se rozšiřující nabídky brandovaných produktů největšího české e-shopu je teď v pěkné akci. Aku šroubovák se 40 ocelovými bity a magnetizérem stojí 897 Kč místo standardních 1699 Kč. Hodit se bude všem kutilům na opravu elektroniky nebo bastlení nových hraček.

Šroubovák disponuje uhlíkovým motorem a dovoluje nastavit krouticí moment v osmi úrovních, maximální rychlost bez zátěže je 395 otáček za minutu. S integrovaným 800mAh Li-ion akumulátorem vydrží až tři hodiny, pak se skrz USB-C dobije za pět hodin. Skrz síťový adaptér, který ale není součástí balení, to zvládne za dvě hodiny.

image.png

Osobní zkušenost po třech týdnech

Šroubovák podle svého vzhledu nejspíše pochází ze stejné asijské fabriky jako modely, které na AliExpressu najdete pod názvem „xiaomi electric screwdriver.“ Velmi blízká je po slevě i cena.

Kvůli válcovitému tvaru bez žádných záchytů třeba z gumy jej musíte při dotahování držet opravdu pevně, aby vám v dlani neprokluzoval. Druhým nešvarem je zbytečně vysoko položený kolébkový ovladač.

Jinak mi ale i TKE400 slouží i po několika týdnech na jedničku, a přestože jsem očekával, že se bude hodit jen na základní otrockou práci a pro dotažení použiji ruční šroubovák, převodník i motor mají dostatek síly, aby TKE400 docela dobře posloužil jak pro šroubování dílů drobné elektroniky, tak při montáží dílů z 3D tiskárny atp. 


Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Diskuze (45) Další článek: Čínská média má ovládnout AI moderátorka. Umí propagandu, ale to je zatím všechno

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,