Airbnb | Cestování | Ubytování

Airbnb nabízí novou službu Adventures. Můžete s ní třeba procestovat celý svět za 80 dnů

Airbnb jako jeden z největších zprostředkovatelů ubytování přichází s novou službou Adventures, kterou primárně míří na cestovatele. Jde o rozšíření původní nabídky Experiences, které má v hostech probudit Philease Fogga a nabídnout jim možnost procestovat celý svět za 80 dnů.

Airbnb tímto míří na klienty, kteří hledají více než ubytování – chce jim touto cestou nabídnout kompletní servis, včetně stravy a zážitků. Adventures obsahuje vedle bydlení také další aktivity, jako je návštěva památek, kulturních akcí, významných míst či přírodních pozoruhodností.

Cesta se vším všudy

Tisková zpráva garantuje, že Airbnb Adventures jsou vedeny místními odborníky a splňují určité standardy kvality a bezpečnosti. Krátce po spuštění je na výběr z více než dvou stovek dobrodružství, která jsou nabízena buď exkluzivně pro Airbnb, nebo jsou poskytována malými lokálními operátory a obvykle se nenacházejí na žádné jiné rezervační platformě.

Jedním z lákadel má být cenová politika pro všechny skupiny zájemců. Ceny se pohybují od 79 dolarů (asi 1790 korun) za jednodenní výlet až po 5000 dolarů (cca 113 200 Kč) za desetidenní program plný aktivit s řadou navštívených míst.

Omezený počet šťastných jednotlivců dostane příležitost vcítit se do kůže hrdiny legendární knihy Julese Verna a absolvovat výlet kolem celého světa během osmdesáti dnů. Na seznamu dobrodružství nechybí návštěva šesti kontinentů, 18 zemí, dvou oceánů, pěti moří a osmi druhů dopravy, mezi nimiž pochopitelně nechybí plavba horkovzdušným balónem.

Dovolená dle vašeho gusta

Nabídka výletů plných aktivit je široká jak z hlediska náplně, tak i obtížnosti. Na své si přijdou vyznavači kulturních zážitků, sportovních i adrenalinových aktivit. Lákadlem mají být i místní průvodci, kteří s cestovateli budou trávit čas.

Airbnb jako hlavní body svých Adventures uvádí:

  • Přes 200 dobrodružství a do konce roku bude přidáno mnoho dalších.
  • Všechny akce probíhají v malých skupinách s maximální kapacitou 12 osob nebo méně.
  • Medián cen se pohybuje kolem 588 dolarů (13 300 Kč) za třídenní výlet.
  • Hostitelé nabízejí dobrodružství v rozmezí od 79 do 5 000 dolarů.
  • Pokrývá širokou škálu aktivit od aktivního trávení času, přes ochutnávání pokrmů, až po kempování – vždy se silným prvkem v podobě místní komunity.
  • Dobrodružství Kolem světa v 80 dnech (z Londýna do Londýna) bude možné rezervovat od 20. června. Plánovaný odlet je 1. září 2019.
Diskuze (1) Další článek: Týden Živě: Herní E3, Galileo a neuvěřitelně realistická fake videa

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,