Adobe – promoakce na nové produkty Creative Suite 3

S blížícím se termínem vydání českých verzí produktů řady Creative Suite 3 přišla firma Adobe s nabídkou cenově zvýhodněných upgradů.

V dubnu uvedla firma Adobe na trh anglické verze svých nových produktů řady Creative Suite 3, mezi které patří řada oblíbených grafických, webdesignérských a multimediálních programů jako Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, Flash či Dreamweaver. Minulý týden byly uvolněny také jejich zkušební verze, které jsou plně funkční po dobu 30 dnů. Stahovat je můžete přímo ze stránek adobe.com. Vzhledem k velikosti souborů (několik set MB) doporučujeme rychlejší připojení k internetu.

Příští týden se na trhu objeví také české jazykové verze. Na rozdíl od minulých verzí bude možné v češtině získat také produkty pocházející původně z dílny firmy Macromedia – Dreamweaver, Flash, Fireworks i Contribute. A právě u příležitosti uvedení českých verzí přichází firma Adobe s časově omezenou nabídkou na vybrané balíky Creative Suite 3 CZ.

Do konce května upgrady výhodněji

Produkty řady Creative Suite 3 se dají zakoupit samostatně nebo v rámci specializovaných balíků Design Standard, Design Premium, Web Standard a Web Premium. Jak je z názvů patrné, balíky řady Design jsou zaměřeny zejména na designéry a grafiky, balíky s označením Web pak na webdesignéry. A právě při upgradech na české zmíněných produktů z balíků CS1, CS2 nebo Macromedia Studio můžete ušetřit 20% z jejich ceny. Kompletní informace o této nabídce najdete zde.

Nové licence balíků CS3 Design za cenu CS2

Ještě více mohou ušetřit zájemci o koupi nových licencí na vybrané balíky Creative Suite 3 Design Standard nebo Premium. Oproti verzím CS2 byly balíky CS3 obohaceny o další produkty a proto se změnila i jejich cena, samozřejmě směrem nahoru. Až do uvedení verzí CS3 ale stále zůstávají v prodeji původní balíky CS2 s tím, že zákazníci mohou na vyžádání získat free upgrade na CS3. Tímto způsobem lze ušetřit až 30.000 Kč bez DPH na jedné licenci. Pokud tedy uvažujete o nákupu balíku řady CS3 Design, máte nyní poslední šanci této nabídky využít. Kompletní informace o této nabídce najdete zde.

Diskuze (26) Další článek: Svět se opět zbláznil: Výrobce adwaru žaluje bezpečnostní firmu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,