Acer Aspire 8920G: multimediální stroj pro vaši domácnost

Placená inzerce. Podrobný test notebooku, který vás zaujme svými rozměry, výbavou, výkonem i designem.

Samotný displej je lesklý, 18,4“ velký s rozlišením 1920 × 1080 bodů, obsahuje šest lamp pro maximální svítivost a podporu Full HD. Bohužel tyto lampy jsou poměrně dost slyšet. Monitor disponuje odezvou 8ms, což je velmi skvělá hodnota. Co se týče pozorovacích úhlů, ty jsou vyšperkovány oproti jiným notebookům velmi skvěle a dívat se na film pomocí tohoto „drobečka“ je jedna báseň.

09.JPG
Pohled na displej s Full HD rozlišením

Se zvukem si Acer dal velmi mnoho práce a nacpal do notebooku hned sestavu reproduktorů 5.1. Pokud jste byli někdy na notebooku ochuzeni o basy, tentokrát tento pocit mít nebudete. Zadní část notebooku obsahuje malý subwoofer pojmenován jako „Tuba CineBass booster“. Pro pořádné domácí kino je potřeba pořádný zvuk a tento notebook obsahuje opravdu perfektní zvuk. První dva reproduktory naleznete nad klávesnicí a trojici reproduktorů v přední části notebooku na spodní straně. Když zrovna posloucháte svou oblíbenou hudbu a přepnete z klasického režimu 2.0 do režimu 5.1, uslyšíte opravdu znatelný rozdíl a vaše uši už nebudou chtít poslouchat z jiného přístroje.

10.JPG
Detail čtečky paměťových karet

Teď už se podíváme okolo notebooku, které užitečné věci nám výrobce přidal. V přední části naleznete už zmiňovanou trojici reproduktorů a hlavně také čtečku paměťových karet. Čtečka dokáže pojmout až šest různých karet. A jsou to: SD, MMC, MMCplus, MS, MS Pro a xD karty. Vedle čtečky je ještě schován infračervený port, který ale slouží pouze jako čidlo pro dálkové ovládání, které není v balení. Notebook neobsahuje ani TV kartu, ale pokud si připlatíte za vyšší model, vestavěný TV tuner bude obsahovat.

 

 

 

 

 


11.JPG

 

 


12.JPG

 


14.JPG

 


15.JPG
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg
 

 

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,