8 nejšílenějších pařeb, které si můžete zahrát na Steamu

Během letošního roku se Valve rozhodlo, že Steam Greenlight neplní tu roli, kterou od něj požadovalo. Skrz něj se na Steam totiž dostávaly opravdové zrůdnosti, jako třeba simulátor kamene. Tomu měla zabránit nová služba jménem Steam Direct. Jak si můžete všimnout, opět jim to tak úplně nevyšlo, a i nadále tak v nejpopulárnější digitální distribuci PC her naleznete unikátní šílenosti. Nabízíme vám ty nejbizarnější z nich!

Kill the Emoji

Myslím, že v tomhle případě mluví název hry sám za sebe. Vašim úkolem je zkrátka postřílet co nejvíce smajlíků všemi dostupnými prostředky. Chtějí se totiž s vámi pobavit jiným způsobem, než byste čekali. A na to přece máte lidi.

e5.jpge1.jpge2.jpge3.jpg

Vše se odehrává v arénách, ze kterých není úniku. Jediné východisko je zbavit se všech žlutých koulí s obličejem. Když se vám povede dobře, získáte nové zbraně a vylepšení. Odolnost a počet nepřátelských smajlíků se level od levelu stále zvyšuje, takže tyto pomůcky bezesporu oceníte. Někoho by Kill the Emoji mohlo i vyděsit. Ono není moc příjemné, když se vás snaží zabít vysmáté koule se srdíčky místo očí.

e4.jpg

Možná vám to tak nepřipadá, ale řekl bych, že Kill the Emoji je jednou z normálnějších her v tomto seznamu. Stále se totiž jedná o něco, co vás může na nějakou chvíli zabavit a za cenu dvou eur na tom ani nic neproděláte. Některé z dalších her můžete znát od youtuberů, protože takové ptákoviny očividně lidi sledují nejvíce.

Diskuze (7) Další článek: GTA 5, Fortnite a další herní pecky ve slevové akci digitální distribuce

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,