602proObce: je to levný modem nebo levný software?

Nabídka balíčku modemu a kancelářských programů je skutečně výhodná - škoda jen, že je omezena pouze na městské a obecní úřady.
Software602 ve spolupráci s Expert&Partner připravila zajímavou nabídku pro obce a města - balík sestávající z modemu a kancelářského programu za skutečně lákavou cenu. Modem 3Com/US Robotics 56k CZ Voice a kancelářský balík 602proPC Standard přijde na 5999 Kč, což je polovina tabulkové ceny, pokud byste oba produkty kupovali zvlášť.
  Cena je garantována do konce roku; je určena pro města a obce, kde se podle sdělení Software602 používá (v okresních úřadech) systém Mail602.
  Živě komentuje: nabídka balíčku software a hardware láká vždycky - software se sám krabicích skoro neprodává a hardware má spoustu konkurentů. 56kb/s modemy se dají koupit i za polovinu zmíněné ceny, ale tento typ, nástupce slavného Couriera, je samozřejmě jiná třída.
  Je otázkou, proč byla zmíněná akce určena pouze pro města obce, což je přece jen omezená (a nebohatá) zákaznická skupina; domnívám se, že se jedná o rozhodně lákavou nabídku i pro každého menšího soukromníka nebo živnostníka.
Váš názor Další článek: Potvrzeno: chyba je i v Microsoft Jet!

Témata článku: , , , , ,