6 nejlepších programů pro lepší práci s USB fleškami

Správu, zabezpečení a další užitečné vychytávky při používání USB flash pamětí lze zajistit prostřednictvím nejrůznějších nástrojů. Vybrali jsme pro vás s diskutujícími na fóru ty nejlepší.

2. USB Safely Remove

Bezpečné odebírání USB flashek je něco, co v případě problémů může zachránit data před jejich zničením, poškozením nebo ztracením. Pokud se provádí správně, je tento proces nejen bezpečný, ale také rychlý, stejně jako v případě použití programu USB Safely Remove. Ten zobrazuje jak správné popisky zařízení, tak jejich grafickou ikonu, přičemž odebírání může být buď přes kontextovou nabídku, nebo prostřednictvím klávesové zkratky.

usb-safely-remove.png

Aplikace také zvládá ukončení procesů, které mohou během standardního odpojování ve Windows zabraňovat bezpečnému vyjmutí. Umí tak skrývat konkrétní zařízení a zabraňovat tím odběru a podporuje také technologii pro snížení spotřeby USB zařízení. Aplikaci jako dobře investované peníze (program je placený) doporučuje Ahzs. Rovněž Buffalo007 zmiňuje vynikající urychlení odpojení flashek.

Stáhnout USB Safely Remove, placený (5,5, MB)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,