Reklama

3 tipy: herní základ i myš, kterou si přizpůsobíte díky magnetickým dílům

Zaměřili jsme se na tři myši pro hraní her, ale nenechte se zmást. Perfektně poslouží i na běžnou práci s počítačem. Jejich výhoda spočívá v odolnosti a ergonomii. S takovou myší pak zvládnete školu, home office i odpočinek u her.

Spolehlivý základ

Dostupná myš uRage Reaper Ess. představuje ideál jednoduché symetrické herní myši, která kombinuje výborné vlastnosti a skvělou cenu. Klasické drátové provedení s polling rate 1.000 Hz vám zprostředkuje bleskové reakce a pět ze šesti tlačítek si můžete naprogramovat. Oblý tvar myši lemují podsvícené části s nastavitelnými RGB efekty. Povrch uRage Reaper Ess. je neklouzavý. Přesnost a bleskové reakce myši umožňuje nastavitelný optický senzor Avago, který snímá pohyb při rozlišení až 4 800 DPI. Tlačítka myši disponují kvalitními spínači Omron s vysokou výdrží.

image.png

Zlatý střed

Drátová myš uRage Reaper 500 slouží skvěle a taky skvěle vypadá! Je ergonomicky tvarovaná pro pravou ruku, dále má perforovaný nekluzký povrch a nastavitelné RGB podsvícení. K dispozici máte 7 tlačítek, z toho dvě jsou na spodní straně myši a slouží k nastavování DPI a polling rate. Funkci tlačítek lze přizpůsobit. Do ruky padne většině praváků. Má příjemnou hmotnost 65 g. Myš se stane kladivem na vaše virtuální protivníky díky optickému senzoru Avago s rozlišením až 10 000 DPI.

image.png

TOP kvalita, která se vám přizpůsobí

Bezdrátovou myš uRage 1000 Morph Unleashed si každý gamer přeje najít pod vánočním stromečkem. Má 8 tlačítek, nastavitelné RGB podsvícení, je ergonomická a 100% symetrická. Nerozlišuje, jestli jste pravák nebo levák, postranní tlačítka jsou po obou stranách.

image.png

V hlavní roli magnetické díly

Ergonomie je u uRage 1000 Morph Unleashed až na prvním místě. Boční panely lze vyměnit podle toho, jestli dáváte přednost prostorné opěrce pro palec nebo malíček. Vyměnitelné panely se k myši připojují magneticky. Výměna je proto rychlá a díly drží bez viklání. Pomocí magnetů je k myši připojena také dvojice závaží, se kterými si sami určíte ideální váhu vaší myši.

736f8d05-ab42-4553-8d93-4b434d5ed7c4

I když jí dojde šťáva, hraje se dál!

Neřešíte nabíjecí baterky. Myš uRage 1000 Morph Unleashed má integrovaný akumulátor a na jedno nabití vydrží cca 35 h aktivního používání. Výdrž se odvíjí od zvoleného RGB podsvícení a rozlišení optického senzoru. Pokud se myš vybije, nevadí, stačí ji připojit přes USB-C kabel a hraje se dál – myš se nabíjí a funguje zároveň.

Další článek: Očkování po prodělaném covidu výrazně zvýší hladinu protilátek. Důležité je to hlavně u mladších

Témata článku: ,