20 nejlepších inovací, které předvede CES 2016

  • Organizátor veletrhu CES vybral 20 nejlepších inovací
  • Převažují chytrá mobilní zařízení a doplňky
  • Největší světový veletrh spotřební elektroniky začíná za dva měsíce

CES, tedy největší světový veletrh spotřební elektroniky, proběhne na počátku ledna 2016 a opět vám přineseme ty nejzajímavější novinky přímo z centra dění. Ještě před samotnou akcí je ale čas pro ocenění nejlepších inovací.

Nejsou to doposud nepředstavené produkty, spíše ty, které nejlépe vyjadřují směřování celého CESu. Ukazují hlavní trendy, kterými budeme žít příští rok. Rozpětí produktů je široké, od dobíjecího stojánku pro iPhone a Apple Watch po automatického barmana. Pojďme se na ně podívat.

Dobíjecí stojánek 

 877964690

Přenosné přehrávače a příslušenství: Dobíjecí stojánek pro Apple Wach a iPhone od firmy Belkin. Podobných stojánků očekáváme desítky, Belkin nabídne tradičně kvalitní provedení, ale věříme, že Belkin ukáže lepší produkty, než stojánek pro mobil.

Chytrý sonar pro rybáře

640298886

Bezdrátové příslušenství k telefonu: Deeper-Smart Fishfinder od firmy Deeper. I na rybách můžete využívat techniku. Tento ponorný sonar dokáže zmapovat dno, najít ryby, změřit teplotu i hloubku vody a funguje ve sladké i slané vodě.

Analyzátor potravin

750246119

Software a mobilní aplikace: DietSensor od firmy Airspek. Pokud nyní monitorujete s mobilním telefonem přísun potravin, musíte ručně zadávat spoustu hodnot. DietSensor tvoří váha a malý molekulární snímač, který dokáže určit složení a energetickou hodnotu potravin. Můžete tak lépe měřit a analyzovat přísun energie.

Eko baterky s USB

605431416

Ekologický design a udržitelné technologie: Dobíjecí baterie ECO USBCELL od firmy Pilot. Chytrý tužkový akumulátor, který v těle AA nebo AAA baterie ukrývá nejen LiPol akumulátor, ale i běžný USB konektor pro snadnější dobíjení.  Kapacita AA verze je 1040 mAh s dobitím za 2 hodiny, AAA nabídne 450 mAh. Výrobce udává 500 nabíjecích cyklů.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,