100 videí v galerii: vybíráme ta nejlepší

Jedinečné videotesty zajímavých produktů z oblasti počítačů, Hi-Fi techniky, mobilních telefonů a fotoaparátů vám přináší jedině Živě.cz. Která videa se nejvíc líbí?

Na Živě vám spolu s partnerskými weby připravujeme jedinečnou videogalerii plnou zajímavých videotestů. Nyní můžete společně s námi oslavit jubilejní sté video, které jsme do galerie přidali.

Živě.cz místo televize

Na českých webech nic podobného nenajdete. Téměř každý den máte možnost shlédnout nějaké zajímavé video, které obvykle obnáší test zajímavého produktu. K videotestům vybíráme záměrně takové produkty, u kterých se prezentace na videu obzvlášť hodí a psaní textu nebo pořizování desítek fotografií by stejně nenabídli takový popis, jako jeden záběr na videu.

Produkty, které vás nejvíce zaujaly

Počítače (www.zive.cz): Test mininotebooků HP 2133 a Eee PC 901

Audio Video (www.avmania.cz): Videokamera Panasonic HDC-SD9

Fotoaparáty (www.digiarena.cz): Nikon D700

Mobily (www.mobilmania.cz): HTC Diamond na vlastní ruce

Navigace (www.navigovat.cz): Navigace Navigon 810

 

Další oblíbená videa

Kromě testů produktů přinášíme i další zajímavá videa, například užitečné návody, záznamy z veletrhů a nově také, ve spolupráci s redakcí AutoRevue.cz, tajné záběry z testování doposud nepředstavených automobilových novinek.

Jak na prach v počítači

Crash test USB disků Kingston a Pretec

 

Geocaching a život geocachera

 

Spy video: Renault Megane III

Doufáme, že se vám naše videa líbí. Máte-li nějaké přání, jaký videotest byste chtěli natočit, případně nápady, jak videa vylepšit, můžete nám napsat do diskuze pod tímto článkem.

Váš názor Další článek: Exkluzivně: externí grafika Asus ROG XG Station

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,