10 tipů, jak lépe využít konzoli Xbox One v domácnosti

Xbox One není žádná retro konzole a snaží se váš zážitek zlepšit různými službami. Vybrali jsme 10 tipů, díky kterým můžete z Xbox One vytěžit maximum.

Využívejte svůj účet na více místech najednou

Hry jsou hodně drahé a pokud si s někým chcete něco zahrát, snadno narazíte na problém, že si jeden z vás nechce danou hru koupit. Xbox One přitom umožňuje na tento problém snadno vyzrát a váš účet se dá najednou online používat na dvou přístrojích.

my_home_xbox.png
My home Xbox nastavíte snadno

Základem je, že musíte přejít do nastavení a tam kliknout na My home Xbox. Tím určitý profil nastavíte daný Xbox za domácí a vše, co má váš profil, ať mluvíme o hrách či předplacených službách, mohou používat veškeré jiné profily na této konzoli. Zároveň se však může váš profil přihlásil na jiný Xbox a hrát všechny hry a využívat všechny služby, co vlastní.

Díky tomu můžete s kámošem sdílet své hry či to využít například pro multiplayer doma. Díky Xbox Play Anywhere můžete hrát některé Xbox hry i na PC. Stačí nastavit My home Xbox, vytvořit nový profil, který bude konzoli používat a pak se přihlásit na PC a klidně mohou oba profily spolu hrát stejnou hru, dokonce na jiných platformách.

Diskuze (20) Další článek: CoD: Black Ops 4 ukazuje zombie mód a fantastickou Mystery box edici

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,