Neznám nikoho kdo to používá, vážně je to takový úspěch? Dokonce má plno lidí ještě i rtuťové teploměry. Váhu používám normální a moc ji nepoužívám. Přežírat se, kontrolovat a pak se trestat sportem mě nebaví, raději si dám pozor, zda jím tuňáka nebo šunku místo nějakého "umělého" jídla. A také jím pouze to, kde znám obsah, tedy vím z čeho bylo jídlo uvařeno - nebo si ho uvařím sám (je to skvělé odreagování) svíčková, "španělák" nebo italský / maďarský guláš atd. přece není nic složitého.
> Nejprve mají být věci ekologické a úsporné, nakonec se na výrobu a likvidaci chytrých teploměrů, vah a jiných senzorů (elektronika, baterie) spotřebuje daleko více než na obyčejnou mechanickou váhu a v běžném provozu naprosto bezpečný rtuťový (jednoznačně nejpřesnější) teploměr, kde kdo chodil co školy ví, zda je větší problém ten nebo kompaktní zářivka s plynem uvnitř. Tímto zdravím EK.
> Metodu mám snadnou na nemoci je v terminologii IT vysoce komprimovaná slívka (universální lék) a na váhu výška - 100, máš 1,90m tak nepřelez 90 kilo (80 - 85 ideálně). Ende.