Používáte Office 2013 Preview? Poběží ještě několik měsíců

Názory k článku

D3VL3R  |  17. 01. 2013 11:32  |  Microsoft Windows 7 Chrome 24.0.1312.52

Jelikož office 2010 má chybu, kterou neumí opravit ani Microsoft, tak mi nic jiného nezbývá...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (3)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
avatar
17. 01. 2013 13:00 | Microsoft Windows 7 Chrome 24.0.1312.52

Můj případ vás asi příliš nezaujme, nicméně mám v PC office 2010 (zakoupeno 2007 + k tomu možnost přechodu na 2010), ale pochopitelně mám nainstalovány rovněž 2013 Preview, když to lze mít v PC oboje.Co chci ale říci je následující. Jsem na erasmu ve Španělsku a zrovna včera jsem psal seminární práci ve španělštině. Office 2010 (cz verze) sice španělštinu pozná, tedy nepodtrhává ji, pokud si nastavím, že píši španělsky, nicméně tato česká verze v sobě nemá kontrolu španělského pravopisu. Verze 2013 Preview ji ovšem má! Tudíž jsem díky ní opravil spoustu chyb, na které by mne verze 2010 neupozornila. Toť moje zkušenost, pro vás asi bezpředmětná

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Noruen  |  17. 01. 2013 13:03  |  Microsoft Windows 7 Chrome 24.0.1312.52

Na nové verzi 2013 shledávám jedinou vadu - rozhraní. Je to strašně bílé, ikonky nevýrazné. Někde jsem slyšel, že se dá změnit světlost na jiné odstíny šedé, ale mě to (nevím proč) nejde.Tenhle barevný "diktát" od MS mě dost mrzí

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
avatar
17. 01. 2013 14:03 | Microsoft Windows 7 Chrome 24.0.1312.52

mě se třeba strašně libí že má každý excelovský soubor otevřený vlastní okno a ne podokno a tím pádem si je můžu různě špendlit na obrazovku aniž bych musel řešit nejaký upravování =)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (2)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
17. 01. 2013 15:04 | Microsoft Windows 7 Chrome 24.0.1312.52

Mňa by celkom zaujímalo KEDY KONEČNE to bude v predaji - evidentne chceli distribúciu posunúť viac k paušálu a online (aspoň podľa prezentovaných cien), vyše 3 mesiace RTM ak sa dobre dívam a NIČ vraj Q1 2013 - OK, tu konkurencia nijako extra netlačí, ale aj tak by som dal dosť za možnosť vidieť interné rozhodovanie Microsoftu - niekedy mám pocit, že akcieschopnosť a efektivita "premieňania šancí" je u MS posledných 10 rokov na takej úrovni, že byť to hokejový klub, nevyhraje žiaden zápas ani keby tam centrov formácií robili postupne Crosby-Malkin-Giroux-Daciuk - viď. "frontálne nasadenie" WP8 Lumii a Surface - až sa trh zatriasol a v každom obchode mi trvalo 5 min, než som sa dostal niekam mimo bannerov a stojanov plných týchto produktov (a nie, nielen u nás v ČR a SR)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
17. 01. 2013 17:52 | Microsoft Windows 7 Chrome 24.0.1312.52

No já měl plnou verzi 2013 Profesionál Plus (prototě tu maximální) a nic moc extra teda. Po cca 14 dnech jsem se vrátil zpět k Office 2010.
Toto se MS moc nepovedlo tak jako Win 8

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (3)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
marty-xd  |  17. 01. 2013 18:14  |  Microsoft Windows 8 Chrome 24.0.1312.52

Ahoj, nevíte kdy vyjde CZ language pack pro Office 2013 RTM ?
Díky.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor

Aktuální číslo časopisu Computer

Speciál o přechodu na DVB-T2

Velký test herních myší

Super fotky i z levného mobilu

Jak snadno upravit PDF