Gyroskopický ovladač pro Windows XP Media Center

Gyration na New Yorském CeBitu představil ovládač pro Windows XP Media Center, který má nahradit standardní příslušenství pracující na bázi infračerveného světla. Gyration nabízí sestavu bezdrátové klávesnice a gyroskopického dálkového ovladače pracující na radiové frekvenci. Kromě standardních tlačítek a multimediání klávesnice umožňuje ovladač práci s Windows XP pomocí speciálních gest podobných těm, který nabízí internetový prohlížeč Opera.

Sada klávesnice a dálkového ovladače bude k dispozici během tohoto roku za cenu 150-180 USD ve Spojených Státech a Velké Británii. Microsoft zároveň oznámil řadu výrobců s licencí pro Windows Media center v Evropě včetně Německého Gericomu a Fujitsu Siemens, čímž se Media Center přibližuje i českým zákazníkům.

Diskuze (5) Další článek: Přehled užitečných programů uplynulého týdne – 32. týden

Témata článku: Windows, Opera, Windows XP, Dálkové ovladače, Radius, Standardní klávesnice, Speciální sestava, Dálkový ovladač, Windows Media Center, Německá klávesnice, Centrum

Zachraňte nefunkční Windows

Jak nakupovat a prodávat kryptoměny