Facebook se naučil skrývat příspěvky bývalých partnerů

Facebook se naučil skrývat příspěvky bývalých partnerů

Vztahy patří na Facebook od úplného začátku. Partneři mohou přátelům dát vědět o své lásce pouhým kliknutím. Pokud však dojde k rozchodu či rozvodu, často následuje zrušení přátelství nebo naopak zvýšený zájem jednoho z partnerů o profil bývalého protějšku. Proto začal testovat Facebook funkci, která umožní ovlivňovat způsob jak má síť přistupovat k profilu expartnera.

V okamžiku, kdy na Facebooku dojde ke zrušení vztahu, nabídne mobilní aplikace několik možností. Tou první je nulový počet příspěvků, které jsou od bývalého partnera zobrazovány a zároveň nemusí být vidět profilová fotografie. Dále bude jeho jméno vyjmuto z našeptávačů při označování osob na fotkách nebo při psaní zpráv.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Prakticky stejně lze ale omezit i váš obsah, který bude partnerovi zobrazován a navíc se hromadně odznačit na všech jeho fotkách.

Klepněte pro větší obrázek

Funkci začal Facebook testovat včera ve Spojených státech a zatím bude dostupná pouze v mobilních aplikacích. Nastavení se však samozřejmě přenese i do webového rozhraní. Podle Facebooku se jedná o funkci, o kterou si lidé často psali, proto je rozšíření i do dalších regionů velmi pravděpodobné.

Témata článku: Facebook, Sociální sítě, Profilová fotografie, Zrušení, Zvýšený zájem, Příspěvek

Určitě si přečtěte


Aktuální číslo časopisu Computer

26 procesorů v důkladném testu

Zhodnotili jsme 18 bezdrátových reproduktorů

Jak fungují cash back služby?

Pohlídejte své děti na internetu