reklama

PC COMFOR už i s nejnovějším operačním systémem Windows XP MediaCenter Edition 2005 CZ

28. listopadu 2005
Google testuje službu click-to-call
Ostrava, 25. 11. 2005 – Společnost AT Computers začala jako první v ČR a SR nabízet své počítače s nejnovějším lokalizovaným operačním systémem Microsoft Windows XP MediaCenter Edition 2005. Jedná se o PC COMFOR, které jsou již nyní dostupné v celé specializované prodejní síti COMFOR, čítající 150 prodejen po celé ČR a 43 prodejen na Slovensku.

V ČR je nový operační systém MS Windows XP MediaCenter Edition 2005 instalován automaticky do všech modelů PC, které byly dříve vybavovány OS MS Windows XP Home CZ. Konkrétně se jedná o PC COMFOR Happy, COMFOR Diablo a jejich modifikace. Ve všech případech jsou to výkonné  multimediální počítače, určené zejména pro domácí uživatele. Na požádání lze tyto PC dodat i s OS MS Windows XP Home CZ.

V SR je situace opačná. Standardně se PC COMFOR dodávají se slovenským operačním systémem MS Windows XP Home, na požádání pak s novým českým operačním systémem MS Windows XP MediaCenter Edition 2005 CZ.

Uživatelé PC COMFOR tak dnes mohou kromě funkce běžného stolního počítače využívat funkcí vyspělého multimediálního přehrávače s možností záznamu, správy, vypalování hudby, videa a fotografií vestavěného v operačním systému XP MediaCenter Edition 2005 CZ. V případě, že si uživatel přikoupí volitelný televizní tuner, může sledovat televizní vysílání i v digitálním formátu (DVB-T).

Další informace o počítačích společnosti AT Computers najdete na: www.atcomp.cz.

Elektronické prodejny COMFOR najdete na adresách www.comfor.cz a www.comfor.sk.

###

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem přes 5 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů a notebooků.

COMFOR je česko – slovenský prodejní řetězec, který nyní zahrnuje 150 prodejních míst v ČR a 43 prodejen na Slovensku. V prodejnách COMFOR je nabízena výpočetní, digitální a projekční technika. Součástí řetězce nejsou jen vlastní prodejny, ale také autorizovaní COMFOR Partneři, kteří prošli náročným výběrovým řízením a absolvovali celou řadu školení, tak, aby splnili nejnáročnější kritéria pro přístup k zákazníkům.

Témata článku: Microsoft, Windows, Diablo, Happy

Nejnovější komentáře