Western Digital rozšiřuje řadu pevných disků SAS

Nové pevné disky s rozhraním SAS společnosti WD posilují produktové portfolio disků pro podnikové aplikace, pro kriticky náročné servery vyžadující spolehlivost a pro datová úložiště.

Společnost Western Digital® (NYSE: WDC), vedoucí producent na trhu pevných disků pro stolní počítače, notebooky a mobilní zařízení, vysocekapacitní podniková řešení a pro spotřebitelský trh dnes oznámila dostupnost svých SAS disků druhé generace s označením WD S25 (photo) a nejnovějších disků WD RE SAS 3,5palcového formátu pro tradiční trh podnikových aplikací.

Klepněte pro větší obrázek

V distribuci je nyní disk 2,5palcového formátu s rychlostí otáčení 10 000 ot./min. pod označením WD S25 s rozhraním SAS 6 Gb/s. Tento disk poskytuje profesionálům v IT ultraspolehlivý, efektivní a vysoce výkonný disk pro ukládání dat o kapacitách 450 GB a 600 GB. Produktová řada WD S25, včetně dříve uvedených disků s kapacitou 147 GB a 300 GB, je navržena pro "mission critical" servery a datová úložiště.

Klepněte pro větší obrázek

Dále je v distribuci pevný disk 3,5palcového formátu a rychlostí otáčení 7 200 ot./min. s označením WD RE s rozhraním SAS 6 Gb/s o kapacitách 1 TB a 2 TB. Disky představují klíčové doplnění rostoucího portfolia disků pro podnikové aplikace.Pevné disky WD RE SAS jsou výrazným krokem k rozšiřování produktové řady disků WD SAS pro vysocekapacitní datová centra, síťová úložiště typu SAN, NAS a DAS, síťové kamerové systémy a služby vzdáleného ukládání dat cloud storage.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

“ Dlouhodobá pozornost, kterou věnujeme pevným diskům SAS, je motorem pro uspokojování potřeb našich zákazníků a IT profesionálů na trhu podnikových aplikací,” říká Darwin Kauffman, víceprezident společnosti WD pro oblast podnikových řešení. “ Naše cílená strategie v odvětví podnikových řešení zajišťuje to, že zákazníci, kteří ocenili produkty WD a preferují je v ostatních aplikacích, získají tu stejnou výjimečnou kvalitu, spolehlivost, výkon a dostupnost u disků s rozhraním SAS.Nyní jsme schopni vyjít vstříc širší škále požadavků našich zákazníků.”

“Během posledních tří let se rozhraní SAS zavedlo jako upřednostňované rozhraní pevných disků u serverů a podnikových řešení. V uplynulém roce 2010 byl v tomto odvětví podíl SAS disků více než 50%,” říká John Rydning, ředitel pro výzkum u společnosti IDC. “Výkon, rozšiřitelnost a spolehlivost disků s rozhraním SAS povedou k tomu, že v roce 2014 budou více než dvě třetiny pevných disků dodávaných pro aplikace podnikových řešení s rozhraním SAS.”

Nejnovější nabídka společnosti WD poskytuje plné spektrum pevných disků SAS pro specifické potřeby trhu podnikových řešení.Produktová řada WD S25 poskytuje vysoký výkon s rozhraním SAS 6 Gb/s a je ideální pro využití v celé řadě aplikací náročných na bezchybný výkon včetně dense serverů a systémů pro archivaci dat.

Pevné disky WD RE SAS jsou navrženy, aby poskytly masivní kapacitu potřebnou pro SAS archivační systémy, které jsou náročné na kapacitu, aniž by omezovaly špičkový výkon. Tato nekompromisní kombinace vysoké kapacity, špičkového výkonu a ve své třídě nejvyšší spolehlivosti předurčuje disky WD RE SAS pro ideální využití u kritických aplikací.

Více informací o podnikových discích WD SAS naleznete na webových stránkách společnosti WD http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=10.

Témata článku: Darwin

Microsoft: Zbavte se už konečně zastaralých a děravých Windows 7

** Microsoft pomalu začíná kritizovat svůj nejpopulárnější OS ** Chce konečně dostat podniky na Desítky ** Bezpečnostní podpora Sedmiček vydrží ještě necelé tři roky

17.  1.  2017 | Jakub Čížek | 404

Český státní blacklist už funguje. Ministerstvo financí se pochlubilo s detaily

** Dva týdny po Novém roce zajím zeje prázdnotou ** Ministerstvo vydalo metodický pokyn ** Takhle to bude fungovat v praxi

16.  1.  2017 | Jakub Čížek | 49

8 produktů, o kterých byste neřekli, že nesou značku Apple

** Věděli jste, že Apple vyvinul celkem 45 modelů tiskáren? ** ** Monitor na výšku, plotter nebo herní konzole - to vše měl Apple ve své nabídce ** Většinu z těchto produktů pohřbil Steve Jobs

19.  1.  2017 | Stanislav Janů | 34

Opera Neon: Takto prý bude vypadat prohlížeč budoucnosti. Chcete to?

** Opera představila Neon ** Koncepci prohlížeče budoucnosti ** Připomíná Chrome OS

16.  1.  2017 | Jakub Čížek | 35

99 nejlepších programů pro váš počítač

Zvykejte si na umělou inteligenci