Western Digital rozšiřuje řadu pevných disků SAS

Nové pevné disky s rozhraním SAS společnosti WD posilují produktové portfolio disků pro podnikové aplikace, pro kriticky náročné servery vyžadující spolehlivost a pro datová úložiště.

Společnost Western Digital® (NYSE: WDC), vedoucí producent na trhu pevných disků pro stolní počítače, notebooky a mobilní zařízení, vysocekapacitní podniková řešení a pro spotřebitelský trh dnes oznámila dostupnost svých SAS disků druhé generace s označením WD S25 (photo) a nejnovějších disků WD RE SAS 3,5palcového formátu pro tradiční trh podnikových aplikací.

wdsfRESAS[1].jpg

V distribuci je nyní disk 2,5palcového formátu s rychlostí otáčení 10 000 ot./min. pod označením WD S25 s rozhraním SAS 6 Gb/s. Tento disk poskytuje profesionálům v IT ultraspolehlivý, efektivní a vysoce výkonný disk pro ukládání dat o kapacitách 450 GB a 600 GB. Produktová řada WD S25, včetně dříve uvedených disků s kapacitou 147 GB a 300 GB, je navržena pro "mission critical" servery a datová úložiště.

wdsfS25_SAS[1].jpg

Dále je v distribuci pevný disk 3,5palcového formátu a rychlostí otáčení 7 200 ot./min. s označením WD RE s rozhraním SAS 6 Gb/s o kapacitách 1 TB a 2 TB. Disky představují klíčové doplnění rostoucího portfolia disků pro podnikové aplikace.Pevné disky WD RE SAS jsou výrazným krokem k rozšiřování produktové řady disků WD SAS pro vysocekapacitní datová centra, síťová úložiště typu SAN, NAS a DAS, síťové kamerové systémy a služby vzdáleného ukládání dat cloud storage.

wd_SAS.jpg wd_SAS_2.jpg

“ Dlouhodobá pozornost, kterou věnujeme pevným diskům SAS, je motorem pro uspokojování potřeb našich zákazníků a IT profesionálů na trhu podnikových aplikací,” říká Darwin Kauffman, víceprezident společnosti WD pro oblast podnikových řešení. “ Naše cílená strategie v odvětví podnikových řešení zajišťuje to, že zákazníci, kteří ocenili produkty WD a preferují je v ostatních aplikacích, získají tu stejnou výjimečnou kvalitu, spolehlivost, výkon a dostupnost u disků s rozhraním SAS.Nyní jsme schopni vyjít vstříc širší škále požadavků našich zákazníků.”

“Během posledních tří let se rozhraní SAS zavedlo jako upřednostňované rozhraní pevných disků u serverů a podnikových řešení. V uplynulém roce 2010 byl v tomto odvětví podíl SAS disků více než 50%,” říká John Rydning, ředitel pro výzkum u společnosti IDC. “Výkon, rozšiřitelnost a spolehlivost disků s rozhraním SAS povedou k tomu, že v roce 2014 budou více než dvě třetiny pevných disků dodávaných pro aplikace podnikových řešení s rozhraním SAS.”

Nejnovější nabídka společnosti WD poskytuje plné spektrum pevných disků SAS pro specifické potřeby trhu podnikových řešení.Produktová řada WD S25 poskytuje vysoký výkon s rozhraním SAS 6 Gb/s a je ideální pro využití v celé řadě aplikací náročných na bezchybný výkon včetně dense serverů a systémů pro archivaci dat.

Pevné disky WD RE SAS jsou navrženy, aby poskytly masivní kapacitu potřebnou pro SAS archivační systémy, které jsou náročné na kapacitu, aniž by omezovaly špičkový výkon. Tato nekompromisní kombinace vysoké kapacity, špičkového výkonu a ve své třídě nejvyšší spolehlivosti předurčuje disky WD RE SAS pro ideální využití u kritických aplikací.

Více informací o podnikových discích WD SAS naleznete na webových stránkách společnosti WD http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=10.

Pokémon Go pro pokročilé: odhalte skutečný potenciál svých Pokémonů

** Ke hře Pokémon Go můžete přistoupit i více analyticky ** Za pomocí speciálního algoritmu můžete zjistit skutečný potenciál svých Pokémonů

22.  7.  2016 | Tomáš Holčík | 55

5 nástrojů, které pomohou vyhledat zapomenuté licenční klíče k softwaru

**Pokud ztratíte krabici od Windows nebo Office, lze vydolovat licenci ze systému ** Aplikace dokážou zjistit klíče až osmi tisíc programů ** Základem je schopnost uložit všechny klíče do souboru

23.  7.  2016 | Stanislav Janů | 15

Nové mapy Googlu vypadají jinak, podívejte se na rozdíly

** Google upravil design podkladů u své mapové služby ** Nové Mapy Googlu jsou čistší a mají dát vyniknout územním celkům a zajímavým místům ** Novinkou jsou tzv. oblasti zájmu ve městech

26.  7.  2016 | David Polesný | 37

Takhle prý vypadá budoucnost. Facebook vyslal do oblak dron, který je větší než dopravní boeing

** Google a Facebook soupeří, kdo vyvine lepší internetový dron ** Mají nabízet internet na venkově ** Facebook se nyní pochlubil letem obří Aquily

24.  7.  2016 | Jakub Čížek | 18

Testy nejnovějších produktů na českém trhu.

Informace ze světa internetu i bezpečnosti.

Plné verze programů zdarma pro všechny čtenáře.