T-Mobile jako první v ČR přináší sdílený internet

T-Mobile přichází s jedinečnou inovativní nabídkou Sdíleného internetu umožňující využívat jeden datový limit na dvou zařízeních zároveň. Novinka platí pro všechny zákazníky, kteří mají některý z hlasových tarifů S námi, jež obsahují objem dat. Tito klienti nyní budou moci surfovat i na dalším zařízení prostřednictvím extra SIM karty za 99 Kč měsíčně účtované k původnímu hlasovému tarifu. Není tedy potřeba podepisovat další novou smlouvu. Toto inovativní řešení je ideální například pro ty zákazníky, kteří kromě chytrého telefonu používají i tablet. Nabídka je platná od dnešního dne.

„V souvislosti s prudce stoupajícím počtem tabletů, jež si naši zákazníci u nás pořizují, a jejich širší nabídkou, klademe ještě větší důraz na inovace v této oblasti,“ říká František Mala, výkonný ředitel segmentu rezidentních zákazníkůT-Mobile, a dodává: „Rychlým tempem stoupá také počet zákazníků, kteří na surfování používají kromě chytrého telefonu i tablet nebo jiné zařízení. S touto jedinečnou nabídkou se tak budou moci připojit jednoduše a komfortně kdekoli, bez ohledu na dostupnost WiFi a bez nutnosti přesouvání SIM karet.“

Operátor aktuálně eviduje u tarifů S námi více než 730 tisíc zákazníků. Valná většina z nich však datový objem v jejich tarifu zcela nevyčerpá, nebo dokonce vůbec nevyužije. T-Mobile tak touto exkluzivní nabídkou umožní zákazníkům naplno využít data v nejrychlejší mobilní síti v ČR.

Princip bude zcela jednoduchý – zákazník si ke svému hlasovému tarifu za 99 Kč měsíčně může pořídit další samostatnou SIM kartu, na níž bude pouze Sdílený internet. Tento unikátní produkt nabízí možnost sdílení datového objemu prostřednictvím jiného zařízení, aniž by byl uživatel nucen uzavírat smlouvu na další tarif.

SIM karta je naprosto bez závazků – není vázána na novou smlouvu, přidělena bude k původnímu hlasovému tarifu a spolu s ním i účtována (na pravidelném měsíčním Vyúčtování služeb). Pokud by se zákazníkovi stalo, že vyčerpá sdílený datový limit, může si prostřednictvím hlavní SIM karty další objem dokoupit. Extra SIM karta se Sdíleným internetem neumožňuje volání ani posílání SMS, poskytuje pouze datové služby, přičemž parametry nastavení internetu (rychlost, datový limit) přebírá od hlavní SIM karty.

Sdílený internet bude dostupný k tarifům S námi v síti+, S námi síť nesíť, S námi bez hranic, S námi bez hranic+ a S námi síť nesíť v podnikání. Produkt bude dostupný na Značkových i partnerských prodejnách T-Mobile, objednat ho půjde i prostřednictvím Call Centra. Při objednání přes telefon bude zákazníkovi SIM karta doručena poštou.

Další článek: Za internet lze zaplatit kryptoměnou, Netbox zavedl platbu bitcoiny

Témata článku: , ,