Ovládejte svůj počítač připojený k televizoru i ve tmě

Společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI), představila podsvícenou klávesnici pro obývací pokoje s celým názvem Logitech® Illuminated Living-Room Keyboard K830 s cílem, aby ovládání vašeho počítače propojeného s televizorem bylo příjemnější. U klávesnice je možné dobíjet baterie, má podsvícená tlačítka, integrovaný touchpad a vyspělou technologii pro bezdrátové připojení, takže můžete psát i klikat z pohodlí vaší pohovky nebo postele – a to i ve tmě.

„Stále více spotřebitelů chce mít snadný přístup k filmům, televizním pořadům, hudbě a fotografiím díky počítači připojenému k televizoru,“ řekla Charlotte Johs, viceprezidentka pro globální rozvoj značky a portfolia příslušenství pro PC společnosti Logitech. „Naše nová podsvícená klávesnice do obývacího pokoje K830 je navržena právě s tímto záměrem. Díky podsvíceným klávesám a špičkově estetickému designu, který výborně ladí s interiérem obývacího pokoje, je tato klávesnice skvělou volbou pro lidi, kteří mají televizor propojený s počítačem.“

Klávesnice Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 automaticky tlumí nebo zvyšuje jas podsvícení tlačítek v závislosti na množství světla v místnosti, abyste mohli psát pohodlně za jakýchkoli světelných podmínek. Začněte psát a tlačítka se podsvítí. Když psát přestanete, podsvícení se po pěti sekundách vypne, aby se šetřila baterie klávesnice.

Jelikož je klávesnice navržena pro moderní obytné prostory, je její provedení kompaktní a lehké, tlačítka jsou jemná na dotek a jsou optimalizována pro ovládání multimédií a zábavy. S klávesnicí Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 můžete relaxovat, usadit se do pohovky a procházet digitální obsah díky rychlému a spolehlivému spojení s vaším počítačem s dosahem až 10 metrů pomocí miniaturního přijímače Unifying, jenž poskytuje vyspělou bezdrátovou technologii pro spojení v pásmu 2,4 GHz. Baterie klávesnice je navíc možné dobíjet, takže se již nebudete muset obtěžovat s výměnou baterií.

S cílem vyhnout se neohrabanosti a obtížím s používáním tradiční klávesnice a samostatné myši v obývacím pokoji – nemluvě o jejich neustálém stereotypním hledání v polštářcích na vaší pohovce – spojuje tato počítačová klávesnice pro domácí kino tato dvě zařízení v jedno. Touchpad je hladký a má citlivou odezvu s přesnou kontrolou kurzoru myši, boky klávesnice jsou zaoblené, takže se snadno drží, a její štíhlý design ji umožňuje ukládat ve svislé poloze, abyste ušetřili místo.

Cena a dostupnost

Očekává se, že klávesnice Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 bude v Evropě k dostání od dubna 2014 za doporučenou maloobchodní cenu 2769 Kč. Podrobnější informace můžete získat na adrese www.logitech.com nebo na našem blogu.

Další článek: Intel chystá podporu ethernetu přes Thunderbolt s rychlostí 10 Gb/s

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,