ha-vel navýšil konektivitu do NIX.CZ

Ostrava, 27.1.2006 – Společnost ha-vel internet s.r.o. navýšila kapacitu připojení sítě ha-vel do peeringového uzlu NIX.CZ na 1Gbps.

Český telekomunikační operátor ha-vel internet s.r.o. navýšil dne 27.1. 2006 kapacitu připojení své sítě do peeringového uzlu NIX.CZ na 1 Gbps. Vzhledem k neustálému zvyšování počtu klientů a s tím souvisejícímu rozšiřování sítě ha-vel se jedná o zcela logický krok, který přinese dostatečnou kapacitní rezervu pro připojení do „českého“ Internetu, alespoň pro nejbližší období.

Co se týče zahraniční konektivity, disponuje ha-vel internet s.r.o. propojením do pražského uzlu sítě celosvětové LEVEL 3. Kapacita připojení je 1Gbps a slouží jako hlavní zahraniční spoj sítě ha-vel pro komunikaci s běžným komerčním Internetem.  Druhý, záložní zdroj zahraniční konektivity, je rovnoměrně rozdělen do sítí dalších tří zahraničních operátorů, což poskytuje síti ha-vel mimořádnou stabilitu a odolnost vůči jakýmkoli výpadkům zahraničních sítí.

Společnost ha-vel internet s.r.o. je ryze českou společností, která se již 10 let na vysoce profesionální úrovni zabývá poskytováním vysokorychlostního Internetu, hlasových a dalších služeb, souvisejících s komplexním řešením IT problematiky pro firemní zákazníky.

Váš názor Další článek: Visual Studio 2005 a SQL Server 2005 získaly ceny Technology of the Year

Témata článku: , , , ,