Řada Webcam od Creative je stále dokonalejší

Řada Webcam od Creative je stále dokonalejší: tři nové modely poskytují potěší jakéhokoli uživatele

Nový software, nový design a nový materiál posouvá modely WebCam od Creative kupředu.

 

Creative (Nasdaq: CREAF), vedoucí světová společnost v oblasti výrobků digitální zábavy pro osobní počítače a internet, představuje novou skupinu webových kamer vytvořených pro dokonalé uspokojení rostoucích požadavků uživatelů – k okamžitému zasílání zpráv, videokonferencím a dalším internetovým aplikacím, které vyžadují vysoce kvalitní video.

 

Creative® WebCam Live! je řešení, které přináší skvělé video a fotografie. Rafinovaný CMOS senzor s rozlišení 640 x 480 dodává excelentní video a činí kameru ideálním pomocníkem pro zasílání zpráv. Interpolace softwaru zajišťuje, že fotografie lze uložit až na 1024 x 768. Vysoce výkonný oddělený mikrofon dokáže zachytit perfektní zvuk. Toto všestranné řešení může být umístěno na standardních i plochých monitorech. Je snadno a rychle připojitelné k počítači pomocí USB. Je dodáváno s širokou škálou softwaru pro zasílání zpráv a tvorbu fotografií – zkrátka skvělá volba za skvělou cenu. Cena WebCam Live! je 20 USD bez DPH.

 

Creative® WebCam Instant je tím pravým zařízením pro rychlé a snadné pořízení a okamžité zasílání fotografií. Je perfektní pro uživatele, kteří chtějí prozkoumat možnosti začlenění snímků do komunikace. WebCam Instant disponuje CMS senzorem, který dokáže zachytit 352 x 288 video a fotografie ve více než 640 x 480 (VGA) pomocí interpolace. Mnohostranný podstavec umožňuje umístění kdekoliv a USB připojení zajistí rychlou a jednoduchou instalaci. WebCam Instant přichází s vyčerpávajícím softwarem vhodným k editaci a správě fotografií i pro nezkušené uživatele. Cena WebCam Instant je 35 USD bez DPH.

 

Creative® WebCam Vista představuje velmi dostupnou cestu k zasílání zpráv s videem. Instalace pomocí standardního USB připojení je velice rychlá a jednoduchá. Snímky jsou pořizovány v 16,7 milionech barev včetně fotografií a videa v rozlišení až 352 x 288. O jednoduché a spolehlivé používání se stará CMOS senzor a automatická kontrola expozice a kontrastu. Pořizování obrázků a videoklipů zase uživatelům umožňuje přibalený software. Program na detekci pohybu vás prostřednictvím emailu upozorní, jakmile se někdo pohybuje v okolí opuštěného počítače. Cena WebCam Vista je 53 USD bez DPH.

 

 

“Řada WebCam od Creative nabízí uživatelům možnost zvolit si podle svých požadavků – od levných přes po high-endové systémy až ke kompaktním zařízením pro stále zaměstnané uživatele notebooků,” řekla Geraldine Lee, evropská obchodní manažerka společnosti Creative. “Přístroje WebCam od Creative se v každé cenové úrovni vyznačují mimořádnou optickou kvalitou, užitečným softwareem, nepřekonatelnou cenou a spolehlivou výkonností – a navíc se tak snadno používají.

 

“Jsem si jista, že tři nové systémy pomohou uživatelům užít si on-line konference a komunikaci založenou na videu,” uvedla Lee.

 

Všechny nově uvedené webové kamery jsou již dostupné.

 

 

 

O společnosti Creative

Společnost Creative (Nasdaq: CREAF) je celosvětová špička mezi výrobci zařízení pro digitální zábavu určených pro stolní počítače a Internet. Společnost Creative, proslulá svou kvalitní kartou Sound Blaster a spuštěním multimediální revoluce, určuje v současnosti svými produkty, jako je například uznávaný D.A.P. Jukebox, směr digitální zábavy na platformě PC. Inovativní hardware společnosti, firemní technologie, aplikace a služby využívající Internet umožňují zákazníkům vychutnat si vysoce kvalitní digitální zábavu kdykoli a kdekoliv.

 

Společnost Creative Technology Ltd., která byla založena v roce 1981, má sídlo vedení v Singapuru. Pobočka Creative Labs Europe byla založena v roce 1993 s cílem získat větší podíl z potenciálu evropského trhu. Do plného provozu byla pobočka uvedena generálním ředitelem Michaelem Sullivanem a její sídlo bylo vybudováno v Berkshire, UK. Creative Labs Europe se během minulých tří let rozrostla devětkrát s pobočkami ve Francii, Španělsku, Portugalsku, Itálii, Německu, UK, státech Beneluxu, Dánsku, Švédsku a Polsku. Evropské technické a provozní centrum společnosti Creative (EOTC) bylo oficiálně otevřeno 19. července 1995 v irském Dublinu. EOTC funguje jako centrum pro nástup na rychle rostoucí evropský trh. Zajišťuje efektivní dodávky produktů lokalizovaných a přizpůsobených evropskému zákazníkovi. Navíc poskytuje technickou podporu a doplňuje tak aktivity poboček v evropských zemích. V oblasti Evropy operuje 400 zaměstnanců.

 

 

 

 

 

 

Váš názor Další článek: Firefox má přes 5 milionů downloadů, vybírá peníze na reklamu v novinách

Témata článku: , , ,