Zprávy Živě: stručně o všem, co musíte vědět

Přinášíme nový díl zpravodajského pořadu Zprávy Živě. Šárka vás bleskově seznámí s těmi nejdůležitějšími IT událostmi končícího týdne.

Přinášíme nový díl originálního pořadu z našeho virtuálního studia, Zprávy živě, ve kterém vás každý týden naše zpravodajka Šárka seznamí s těmi nejdůležitějšími událostmi ze světa IT končícího týdne.

V německém Hannoveru na začátku týdne začal tradiční CeBIT, tentokráte na něj zavítal i slavný akčí hrdina a představitel Terminátora. Apple představil nové stolní počítače, nejlevnější Mac Mini je k dispizici za sedmnáct tisíc korun, levnější ale bude i Mac Pro s osmi jádry a architekturou Nehalem. Microsoft testuje experimentální vyhledávač Kumo a YouTube konečně sestavil svůj internetový orchestr, zasednou v něm i Češi.

VIDEO: 1249 'Zprávy Živě 7. března'

 

Pokud nedisponujete rychlou internetovou linkou, nabízíme ke stažení zvukovou stopu v MP3.

stáhnout program Zprávy Živě v mp3 (3/09) (4,7 MB)


Nové zpravodajství z produkce Živě.cz teprve připravujeme a oceníme jakékoliv slušné a věcné připomínky v disuzi pod článkem.

Týden Živě

Diskuzní videokomentáře redaktorů webů Živě.cz a MobilMania.cz, ve kterých rozebírají zajímavá témata týkající se počítačů, internetu, mobilních a jiných technologií. Videa můžete sledovat také na YouTube.

Diskuze (41) Další článek: Google Překladač umí přeložit PDF dokumenty a soubory Microsoft Office

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,