Zprávy Živě: Google má Buzz, Facebook plánuje e-mail

Google představil mikroblogovací službu Buzz, Facebook plánuje e-mail. Windows 8 se možná dočkáme už za rok, vysokého rozlišení na Živě.cz už dnes. Sledujte sobotní Zprávy s Riou.

Po nepříliš úspěšném Orkutu zkouší Google na poli sociálních sítí štěstí s jednodušší aplikací Buzz. Nová mikroblogovací služba se inspirovala především v Twitteru a Facebooku a vyzkoušet ji může každý uživatel Gmailu. Konkurenční Facebook ale nemá obavy a připravuje smělý projekt Titan, který by měl největší sociální síť na světě naopak rozšířit o e-mail. Novou webovou aplikaci má i Česká republika. Jmenuje se Červené tlačítko a má sloužit k hlášení stránek s dětskou pornografií, xenofobií a dalším ilegálním obsahem.

Zprávy nyní můžete sledovat ve vyšší kvalitě až 720p a také na svém mobilním telefonu, který podporuje přehrávání videa z YouTube.

stáhnout program Zprávy Živě v mp3 13.2.2010 (41) (4,6 MB)


Naše pořady ve vašem přehrávači:

Týden Živě

Diskuzní videokomentáře redaktorů webů Živě.cz a MobilMania.cz, ve kterých rozebírají zajímavá témata týkající se počítačů, internetu, mobilních a jiných technologií. Videa můžete sledovat také na YouTube.

Diskuze (42) Další článek: Únorová záplata může způsobit vážný pád operačního systému Windows

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,