Zprávy Živě: Google je monopol, tvrdí Microsoft

Nový Skype nabízí videohovory v HD, grafické karty s Fermi už na konci měsíce. Microsoft prodal 90 milionů licencí Windows 7, hlavní město Kansasu se přejmenovalo na Google.

I v našich končinách oblíbené „kecátko“ Skype se dočkalo nové verze. Hlavní specialitou je podpora videohovorů v HD kvalitě. Microsoft se pustil do křížku s Googlem. Internetová jednička je už prý příliš mocná a brzdí tak vývoj ostatních vyhledávačů.

Grafické karty GeForce vybavené novým čipem Fermi by se měly po mnohaměsíčním zpoždění objevit na trhu na konci března. Nová Opera 10.50 to stihla během týdne – chce být součástí ballot screenu.

V Microsoftu se radují, Windows 7 se totiž prodalo už více než 90 milionů licencí. Sedmičky tedy i nadále drží rekord nejrychleji prodávaného operačního systému. Hlavní město Kansasu se dočasně přejmenovalo na The City of Google. Starosta tak chce Google přesvědčit, že je město ideálním adeptem pro jeho experimentální gigabitovou síť.

Sledujte nové Zprávy Živě s Riou

stáhnout program Zprávy Živě v mp3 6.3.2010 (44) (4,7 MB)


Naše pořady ve vašem přehrávači:

Podívejte se také na Týden Mobilně

tmobil.png

Týden Živě

Diskuzní videokomentáře redaktorů webů Živě.cz a MobilMania.cz, ve kterých rozebírají zajímavá témata týkající se počítačů, internetu, mobilních a jiných technologií. Videa můžete sledovat také na YouTube.

Diskuze (36) Další článek: Na Twitteru je přes 10 000 000 000 zpráv

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,